Много пъти гласувахме, днес е време да празнуваме. Да се

...
Много пъти гласувахме, днес е време да празнуваме. Да се
Коментари Харесай

Румен Радев: С общите ни усилия България стъпи на нов, оздравителен път

" Много пъти гласувахме, през днешния ден е време да честваме. Да се поздравим с това, че с общите ни старания България стъпи на нов, възстановителен път “. Това съобщи президентът Румен Радев в обръщението си по случай новата 2022 година.

“Не единствено като гласоподаватели, само че най-много като хора, които всеки ден с постъпките си градим своя живот и този на Родината. Обществото ни се трансформира, когато всеки от нас осъзнава човешката си отговорност, когато всички ние облагородим отношението си един към различен “, добави той.
2021 година за Румен Радев – втори мандат и още порции от властта
Спор няма, че 2021 година беше сполучлива за президентската двойка Румен Радев - Илияна Йотова. Те завоюваха безапелационно втори мандат на &b...
Прочети повече
" Промените са комплицирани, остарелият режим ще се бори да запази системата, която подсигурява неговата безотговорност и облаги, само че процесът е в ход и нищо няма да може да го спре, в случай че в него участваме всички ние – с разсъдък, воля и кураж ", добави той.

“Навлизаме в новата 2022 година с религия в силите ни, с увереност, че нашият разсъдък, нашият морал, нашите старания час по час трансформират живота ни. Хиляди българи реализират чудеса с гения и усърдието си. Мнозина го вършат надалеч от Родината, само че имам вяра – постоянно с мисъл за нея. Убеден съм, че в идните години този голям капацитет ще преобрази България “, сподели още президентът.

Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР