Много от вас имат притеснения, когато купуват дрехи или вещи

...
Много от вас имат притеснения, когато купуват дрехи или вещи
Коментари Харесай

Как да се отървем от миризмата на вещите втора употреба

Много от вас имат терзания, когато купуват облекла или движимости втора ръка. Миризмата по тях най-често е застояла или пък е мощна, защото са обработвани с разнообразни препарати и химикали, с които се дезинфекцират облеклата. Така на процедура не би трябвало да се притеснявате за хигиената. Все отново, вкъщи можете и сами да изперете облеклата, с цел да се отървете от тази натрапчива миризма.

При прането на облеклата е добре да гледате и етикетите на тях. Така ще видите и спецификата на поддръжка на самите тъкани. Твърде евентуално е да липсват такива етикети. В този случай можете да се придържате към добре познати практики, които са изпати във времето и са дали отлични резултати.
Никога не купувайте тези движимости втора употреба
Вещите втора употреба имат редица преимущества – икономисват от бюджета, вършат скъпите марки налични за хора с по-скромни приходи, по...
Прочети повече
Ако сте си купили кожено яке или друга дреха, то знаете, че не можете да го изперете. Опитайте са почистите подплатата, без да мокрите кожата. Самата кожа я почистете с намокрена забрадка в прясно мляко. Така ще я омекотите, премахнете замърсяванията, а когато изсъхне самата кожа ще е мека и приятна на досег. Можете да дадете якето и на химическо почистване, само че по този начин ще ви излезе доста повече от самата цена на якето. Методът с киселото мляко е подобаващ за разчистване на всички кожени произведения, даже и мебелите, само че и е много по-достъпен и на ниска цена.

Ако миризмата е мощна при кожените произведения, то може да приложите до 3 пъти. Ако пък сте се сдобили с кожен колан, който има текстилни детайли, то можете да употребявате тоалетна мляко или мляко за лице – това, което се употребява за разчистване на грим.

Друга забележка, която би трябвало да имате на разум е, че в тези магазини доста постоянно се продават чисто нови и неупотребявани облекла и аксесоари. Обикновено те се взимат бързо и би трябвало да следите зареждането на съответните магазини, които сте си харесали. Причината е, че просто тези сбирки са остарели и огромните магазини в моловете не могат да ги продадат.

Поради тази причина те ги дават на магазини за втора ръка. По този метод можете да се сдобиете с хубави облекла на относително ниска цена, което не е за подценяване като опция. Това важи изключително за спортните артикули за ски или преходи. Тези, които са запалени планинари знаят какъв брой скъпо костват хубавите и качествени облекла. В магазините за втора ръка се намират чудесни панталони, полари и всичко тези нужни за оборудването аксесоари, които като нови костват доста по-скъпо от цената, която ще видите в магазините за втора ръка.
6 движимости, които е по-добре да купувате втора ръка
Мнозина считат пазаруването на движимости втора ръка като нещо, което вършат единствено финансово затруднените хора. Истината е, че доста страни...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР