Много от собствениците на най-популярните смартфони iPhone се оплакват, че

...
Много от собствениците на най-популярните смартфони iPhone се оплакват, че
Коментари Харесай

Експерти говорят за моментално разреждащата се батерия в iPhone

Много от притежателите на най-популярните смарт телефони iPhone се оплакват, че батерията на апарата не устоя и един ден, а за какво би трябвало да закупуват за 29 $ спомагателна батерия за промяна? Експерти описаха, кои неща са способни мигновено да изтощят батерията на iPhone.

Специалистите настояват, че преди да си купите нова батерия, би трябвало да знаете какво въздейства на моменталното й разреждане. iPhone бързо се разрежда при включени WiFi и Bluetooth. С WiFi телефонът непрекъснато търси сигнал и употребява от батерията доста сила. При повечето хора, яркостта на екрана е оптималната, а това мощно въздейства върху понижаване на заряда на батерията. Препоръчителната бляскавост на екрана да е не повече от 50%. Трябва също да възбраните актуализациите на приложенията и синхронизацията с интернет.

Това предписание се отнася и за електронната поща в телефона. Можете също по този начин да изключите услугата геолокация, защото GPS изразходва доста заряд на батерията, а определянето на местоположението на множеството хора просто не им е нужно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР