Много от нас знаят колко полезен е активният въглен, разбират

...
Много от нас знаят колко полезен е активният въглен, разбират
Коментари Харесай

Знаете ли на какво е способен активният въглен?

Много от нас знаят какъв брой потребен е интензивният въглен, схващат по какъв начин и за какво би трябвало да се употребява, само че това не е напълно правилно. Повечето хора не знаят, че това лекарство е в положение освен да реши казуса с премахването на токсините от тялото. Представяме целия лист от потребни свойства на дейния въглен.

Средство за при метеоризъм

Всеки знае какво съставляват газовете. Средният човек отделя газове 14 пъти дневно. Това събитие се смята за напълно обикновено. Ако обаче по една или друга причина ви изтезават метеоризъм или отичане на корема, съпроводено с остри болки, интензивният въглен ще ви се притече на помощ.

Въз основа на най-новите проучвания на американски учени, приемането на деен въглен преди хранене доста понижава размера на чревните газове.

Активният въглен може да намали холестерола

Повишеното равнище на холестерол в организма покачва риска от сърдечно-съдови болести със 100%. Едно изследване откри, че хората, които одобряват 8 грама деен въглен на ден в продължение на един месец, намаляват своя неприятен холестерол с 40%, до момента в който техният добър холестерол се покачва с близо 10%.

Въгленът оказва помощ за поддържане на здравето на бъбреците

Някои от читателите несъмнено не знаят, че всеки ден нашите бъбреци пречистват към 115-140 литра кръв, от които се създават 1-2 литра урина, състояща се от боклуци и непотребни течности. Заедно с черния дроб, бъбреците се смятат за най-съвършената очистваща система, позната на индивида в природата. Но като ядете захар, сол, разнообразни консерванти, скотски мазнини и протеини, можете да предизвикате разнообразни болести и бъбречна непълнота.

 Активен въглен при заболели бъбреци

И тук е потребен интензивният въглен? С обстоятелството, че отстранява уринарните отрови от тялото, които се създават от бъбреците в процеса на филтриране на кръвта.

Хранителни натравяния

Хранителното натравяне е едно от най-честите феномени в света. Според проучване на анализатори повече от 8 милиона случая на хранително отравяне се записват всеки ден единствено в Съединени американски щати. Активният въглен е един от най-ефективните и евтини способи за лекуване на хранително отравяне. Ако вземете лекарството в първите стадии на отравяне, когато се появят повръщане, диария и коремна болежка, тогава с огромна възможност ще можете да избегнете тежки последици и пропилени дни в тоалетната, защото въглена би трябвало да отстрани токсичните субстанции, които са аргументите за изброените признаци. Бързото елиминиране на токсините прави това универсално лекарство чудесно средство за хранително отравяне.

Активен въглен за разчистване на кожата

Всеки ден порите на нашата кожа, изключително в областите на лицето, се запушват с мазнини и нечистотия, което доста състарява външния тип на всеки човек. За страдание съвсем всички козметични артикули за разчистване на кожата са основани на химикали с изкуствен генезис. Активният въглен, сходно на магнит или помпа, изсмуква всевъзможни замърсявания и всички мазнини от порите, след което кожата става мека, чиста и копринена!

Продукт, който прави всяка коса първокласна

Всичко е обвързвано с едни и същи отрови, мазнини и тиня, които запушват порите на кожата, правейки външния тип на индивида лоен. С помощта на деен въглен можете елементарно и бързо да почистите космените фоликули, като им придадете грациозен външен тип, който се показва в мекост и искра. Този артикул се разграничава от шампоаните по това, че последните по предписание се състоят от токсични химически детайли, а въглищата са чисто естествено вещество.

Колко елементарно е избелването на зъбите?

 Активен въглен

Ако нямате снежно бели зъби, тогава можете да ги извършите за холивудска снежнобяла усмивка. Освен това не е належащо да харчите големи суми за това, посещавайки скъпи клиники с най-съвременни лекари. Просто би трябвало да намажете четката си за зъби с деен въглен и да измиете зъбите си, като вършиме това 2-3 пъти седмично. Лекарството съвършено се оправя с почистването на зъбния гланц, отделяйки от него микрочастици, които са в основата на зъбната плака.

При неприятен мирис

Това важи изключително за хората, които страдат от този проблем! Въглена е освен високоефективен дезинфектант, само че и спомага за нормализиране на киселинно-алкалния баланс. Благодарение на това, зъбите и венците ще бъдат надеждно предпазени от бактерии, които предизвикват разнообразни орални болести. Измийте зъбите си с четка, поръсена с деен въглен и го правете без никакви терзания и страхове, че зъбите ви ще останат черни, защото веществото елементарно се отмива с елементарна вода.

При прибързано стареене

Активният въглен, взема решение и този проблем. Подпомага подмладяването, придава на кожата пресен тип, на косата – изискан и искра, а зъбите стават снежнобели. Но най-интересното е, че учените са потвърдили, че в случай че постоянно приемате деен въглен, всички отрови и боклуци, които повреждат тялото като цяло и избрани органи, ще бъдат отстранени от тялото. В същото време това черно вещество интензивно унищожава клетките, които способстват за преждевременното стареене на тялото.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР