Много от хората, които се появяват по телевизията и с

...
Много от хората, които се появяват по телевизията и с
Коментари Харесай

Бедни хора получават трохи от Националната лотария, за да се правят на маймуни по телевизията

 Много от хората, които се появяват по малкия екран и с престорена усмивка споделят своето благополучие и печалба от Националната лотария, са подставени 

Някои от тях споделят пред лупа.бг за протичащото се.

" Хора от Националната
лотария се свързаха с мен и имахме среща. Явно знаеха, че понякога играя и трия талончета. Предложиха ми 2500 лв. на ръка, а против това аз трябваше да обясня по какъв начин съм спечелил милион и какъв брой съм благополучен ", изясни 77-годишен човек, който условно ще назовем Данчо К. от ловешко село, защото се тормози от последици.   

Подобен е и казусът с стара дама от Благоевградско. 

" Че на кой не му трябват пари? Лошото е, че в такива талончета ни е вярата - споделя Капка Русева, чието действително име също не е същинското. - С мъжа ми рядко играем, само че когато отидем до магазина, все си купуваме по едно-две талончета с вярата, че може и на нас да ни се усмихне щастието. Така се случи, че ни бяха обещани 5500 лв., против които трябваше да дойдат и да ни снимат от малкия екран. В последна сметка ни дадоха 2300, а се разписахме против 5500 на някакъв документ. Никой не отхвърля пари в тези времена, чадо! А и не сме откраднали или създали нещо неприятно ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР