Много от действията в коалицията между ПП и ДБ навеждат

...
Много от действията в коалицията между ПП и ДБ навеждат
Коментари Харесай

Доц. Иво Инджов: Името на кандидата на ГЕРБ ще покаже има ли договорка за сглобка и в София

Много от дейностите в обединението сред Политическа партия и Демократична България навеждат на мисълта, че се взимат странни и неработещи решения, които ще предпоставят едно по-слабо показване на локалните избори, уточни Инджов.

 

" Те не вършат дейна предизборна акция в доста от общините, която да е ориентирана към порочните корупционнни модели на ръководство, които в доста общини се асоциират с ГЕРБ. Очевидно духът на сглобката, където не би трябвало да има доста остри влизания с бутонките сред сътрудниците в държавното управление, се отразява и на акцията на ПП-ДБ за локалните избори, която е вяла. Една по-самостоятелна и напориста акция не би навредила на ПП-ДБ "

 

Той разяснява и напрежението при лъчение на общи кандидатури на Политическа партия и Демократична България за кметове.

 

" Те са доста млада коалиция и надали ще останат в сходна настройка за по - нескончаем интервал от време. Освен това, прекомерно доста се тормозят да не провокират своя съдружен сътрудник – ГЕРБ и да не се разглоби сглобката на национално равнище.

 

В София беше излъчен за претендент сполучлив предприемач, само че той прави вяла акция и не акатакува непосредствено модела „ ГЕРБ “. По тази причина и в Плавдив не беше излъчена кандидатурата на Манол Пейков - открояваща се персона с цивилен дела.

 

В Бургас беше излъчен един несъответствуващ претендент, който се асоциира с хомофобски изяви. Но явно водачите на Политическа партия държат на него ".

 

" Вили Лилков няма независим капацитет да направи нещо значимо, само че може да отчупи от гласовете на дясно-центристките сили, което да облагодетелства ГЕРБ.

Има няколко сюжетни линии, които ще въздействат на акцията на Васил Терзиев – от една страна Държавна сигурност следата в неговото семайство, на която той и пиарите му не реагират безапелационно. От друга страна - тежестта на сглобката и неналичието на остра акция против корупционния модел, превзел София в продължение на двайсетина години. Него го е боязън да произнася името на Борисов и ГЕРБ.

 

Левият претендент - Ваня Григорова, има доста добре прицелени послания в обществената сфера. В момента обаче няма сензитивност за леви послания в София. Очаквам положително показване, само че не и късмет да доближи до балотаж.

 

Малък плюс е късното оповестяване на кандидатурите на ГЕРБ в София и други огромни градове "

 

Ключови тематики за просперитета на българското общество, като битката с корупцията, битката с мафията, правосъдната промяна, останаха на назад във времето, означи още доцент Инджов.

 

" Подозирам опит да се заметат главните проблеми, които изкараха десетки хиляди души на улицата през 2020 година и да влезем в общи приказки за евроатлантически полезности ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР