Много обвинения имаме сега, друг е въпросът дали това е

...
Много обвинения имаме сега, друг е въпросът дали това е
Коментари Харесай

Безлов: Съдът не е взел решение за нито едно от седемте обвинения срещу руски шпиони

Много обвинявания имаме в този момент, различен е въпросът дали това е реалистично, какви връзки имат разкритите случаи и надлежно имат ли въздействие върху страната. Една Полша, която явно е доста друга страна, доста антируска, има само повече обвинявания против съветски служби от нас. Виждаме другите страни, в които явно има доста по-големи съветски ползи и доста по- дейна работа, тъй че в Западна Европа една Австрия и една Германия, които са да кажем емблематични във връзка с работата на руските служби, в този момент по отношение на съветските служби имат по-малко случаи.

Така Тихомир Безлов разяснява по Нова нюз резултатите от изследване, съгласно което България е на второ място след Полша по повдигнати обвинявания против съветски шпиони в страната. През последните пет години у нас са повдигнати седем такива обвинявания.

По тези каузи още няма решение на съда. Самите те са едни такива странни каузи, в случай че ги погледнете. Скандалният случай за доказване да вземем за пример концепцията за сътрудник на въздействие нали. Да кажем, употребявайки някакви документи против въпросния господин, който е упрекнат за сходно съветско въздействие. Докажете, че е сътрудник, само че той примерно е давал концепция по какъв начин да се купи една телевизия, приказвам за Николай Малинов. За него ще е комплицирано да докажете в съда, че е сътрудник на въздействие, добави Безлов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР