Много мениджъри викат в истерия: Няма хора“. Ето Ви новина

...
Много мениджъри викат в истерия: Няма хора“. Ето Ви новина
Коментари Харесай

Адв. Методи Байкушев към работодатели: Не ни липсват хора, липсват ни водачи

Много мениджъри викат в нервност: „ Няма хора “. Ето Ви вест – не ни липсват хора. Липсват ни водачи, по този начин стартира пост на претендента за кмет на Благоевград Методи Байкушев, който изрича на глас, нещо, за което малко хора приказват. Ето какво тазва кандидат-кметът от Политическа партия " Продължаваме промяната ":
" Наш доброволец от щаба в Благоевград до неотдавна бе в прът център на огромна компания. Годишен оборот над 250 млн. лева, облага 40 млн. лева Условията на труд отвратителни – стеснен и неуместен офис, неприятно възнаграждение, гаднярско отношение и непрекъснато търсене на мотиви да ти резнат бонусите. Мениджърите в тази супер печеливша компания също са в общия хор – не можем да намерим хора да работят.
Не бе, пичове! Хора има. Не можете да намерите хора за мизерна заплата и гадно отношение. Хората избират да работят при различен, в случай че ще да е в различен град или страна.
Изводите са ясни: Водач не е служба. Това че си на мениджърска позиция още не значи, че си водач. Да си водач значи да мислиш повече за другите в сравнение с за себе си, да признаваш приноса на всеки, да подкрепяш екипа си да се развива и да се радваш на триумфите му, да направиш тъй че хората ти да са въодушевени и да носят положителни пари у дома.
Ако искаш да водиш сполучлив екип – за членовете му и за обществото, би трябвало да разбираш тези простички истини. И да работиш крепко, с цел да ги прилагаш. Казал ни го е още Христос: „ …който желае сред вас да бъде властник, дано ви бъде слуга; и който желае сред вас да бъде пръв, дано ви бъде раб “ (Мат. 20:20-28).
Има водачи, които схващат това. Има и такива, които са толкоз небогати, че нямат нищо друго с изключение на пари.
Затова и с моя екип за ръководство на Благоевград написахме на стената на щаба, че нашата задача е „ да служим по този начин, че да върнем вярата на хората, да ги вдъхновим и да изградим дружно съвременен, зелен и изпълнен с живот град! “ Служение си би трябвало.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР