Много лекари подчертават, че неправилната стойка оказва голямо влияние върху

...
Много лекари подчертават, че неправилната стойка оказва голямо влияние върху
Коментари Харесай

Укрепване на костите и премахване на болката в ставите с желатин

Много лекари акцентират, че неправилната стойка оказва огромно въздействие върху появяването на болки в гърба и краката, тъй че първият съвет е да подобрите стойката си. Консумацията на телешки желатин при болки в ставите също е доста значима.

В тази публикация ще ви споделим рецепта, която ще помогне за облекчение на болката и за подсилване на костите. Ако страдате от болки в гърба, ставите, краката и врата, то тази рецепта е идеална за вас.

Купете 150 г телешки желатин, можете да го намерите във всеки магазин. Вечерта смесете 5 г желатин с четвърт чаша студена вода и оставете за една нощ. Желатинът ще се трансформира в желе.

Изпийте сместа на идната заран, като я смесите с нещо по ваш усет (сок, мляко, кисело мляко, чай).

Желатинът оказва помощ при болки в гърба, ставите, краката и врата, като след една седмица на това лекуване положението ще се усъвършенства доста.

Лечението с телешки желатин при болки в ставите би трябвало да продължи един месец, като след половин година курсът се повтаря още веднъж. По този метод ще възстановите естественото “смазване ” на ставите.

Опитайте с натурални средства, преди да посегнете към хапчетата за болежка.

Защо желатинът е толкоз потребен за ставите?

Желатинът е артикул от натурален генезис. Получава се при обработката на костите, тъканите и хрущялите на едрия рогат добитък. Пролинът и хидроксипролинът, открити в желатина, са мощни аминокиселини, които подтикват растежа и усъвършенстват структурата на съединителната тъкан, което е от значително значение при лекуването на слаби стави и кости.

Желатинът обезпечава необятен набор от изгоди за здравето:

Укрепва ставите и сърцето Засилва метаболизма Подобрява умствените качества Подобрява тена Осигурява разтегливост, укрепва сухожилията и ставните връзки Предотвратява остеопороза и остеоартрит Подобрява структурата на кожата и косата Мощен резултат при лекуване на дисплазия

До месец ще се почувствате доста по-добре, телешкият желатин има в действителност страховит резултат.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР