Много крипто токени имат непрекъснати разпределения, включително заключени токени, регулирани

...
Много крипто токени имат непрекъснати разпределения, включително заключени токени, регулирани
Коментари Харесай

Цените на тези три криптовалути може да спаднат през следващите дни

Много крипто токени имат непрекъснати разпределения, в това число заключени токени, контролирани от контракти за придобиване на права или авансово избрани маркетингови тактики.

Разумно е търговците да се въздържат от присъединяване в транзакции, включващи тези криптовалути, през седмиците, когато са планувани отключвания и раздавания на токени, като част от постоянна тактика за ръководство на риска.

Аспектите, свързани с разпространяването и отключването на спомагателни единици токени в границите на даден блокчейн, постоянно се подценяват от трейдърите, което води до евентуално скъпоструващи неточности по време на плануваните разпродажби.

По-конкретно, освобождението на договорите за придобиване на права постоянно води до стратегически разпродажби в дните или седмиците след отключването. Същото се отнася и за фондовете на общността или маркетинговите фондове, което води до съответни ликвидации и краткотраен напън за продажби.

Данните от TokenUnlocksApp, извлечени 2 март, разпознават три криптовалути, които трейдърите би трябвало да заобикалят през идната седмица. Като цяло се чака през идната седмица пазарът да отключи токени на стойност $70.64.

Първата криптовалута, която би трябвало да избягвате да търгувате през идната седмица, е Sui Network ( SUI ), която съставлява съвсем 80% от идващите 7-дневни отключвания. Мащабируемата верига от първи пласт ще освободи 34.62 милиона SUI за своята “п “, оценена на $56.08 милиона. Интересно е, че това отключване може да включва “ “, както е посочено на страницата на програмата.

Инвеститорите също по този начин би трябвало да се въздържат от търговия с Galxe ( GAL ) през идната седмица – криптовалута с пазарна капитализация от $360 милиона. Отключването е планувано за 4 март и ще докара до приток на над 2.03 милиона GAL, оценени на $7.03 милиона. По-голямата част от тези токени, 1.44 милиона GAL на стойност $5.02 милиона, ще бъдат отключени за “е ” и “ф “, като “о ” ще получи токени на стойност над $2 милиона, случайно разпределени от Фондацията.

И най-после, Hashflow (HFT), децентрализиран протокол за продан, ще отключи 13.62 милиона HFT на стойност $6.37 милиона през идната седмица. С релативно дребната си пазарна капитализация от близо $170 милиона, това съставлява най-значителното отключване измежду трите криптовалути, които ще избегнат търговията през идната седмица.

Разпределението е много ориентирано към “о ” и маркетинговите тактики за “р “, което дава на екипа надзор върху освобождението, сходно на “наградите за общността ”. След отключването на 6 март екипът ще разполага с токени на стойност близо $4 милиона, които ще може да харчи и продава, до момента в който “Ранните вложители ” ще получат 5.21 милиона HFT на стойност $2.44 милиона.

Инвеститорите би трябвало да демонстрират нерешителност и да заобикалят несъразмерна експозиция към планове с настоящи разпределения. Независимо от това, тези криптовалути към момента могат да се показват добре в дните след предстоящите разпродажби, като се има поради мощно волатилния и непредсказуем темперамент на пазара на криптовалути.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР