Много кралски коментатори са убедени, че принц Уилям и принцеса

...
Много кралски коментатори са убедени, че принц Уилям и принцеса
Коментари Харесай

По-големи светци от папата: Уилям и Кейт остават без четвърт...

Много кралски коментатори са уверени, че принц Уилям и принцеса Кейт ще имат четвърто дете, само че кралският редактор на ITV News Крис Шип не е толкоз сигурен в това.

Шип се забавлява със спекулациите, само че също по този начин твърди, че принцът и принцесата на Уелс може да се откажат от четвърто дете не толкоз по персонални, колкото по екологични аргументи - и несъмнено има право.

" Наскоро бях в родилното поделение с Кейт, в една болница, и още преди да се появя там, си помислих: " О, Кейт ще види бебета и може би ще се замисли върху това да има четвърто дете ", сподели Шип в Sky News Australia.
 За да бъдем почтени Kейт не един път се е шегувала, че брачният партньор ѝ желае още едно дете, тъй че не е като спекулациите да са изцяло неоснователни.

" Знаете ли, изцяло е допустимо, несъмнено, тя да има четвърто, въпреки че дано не забравяме, че Уилям и Кейт към този момент са на четиридесет години ", продължи Шип. " Мисля, че те са завършили с три, това е моята персонална прогноза, въпреки че това зависи напълно от тях. Ако желаят да имат четвърто, те ще го създадат ".

Напомняме, че те са родители на Джордж на 9 години, Шарлот на 7 години и Луис на 4 години.

Шип продължи да изяснява, че раждането на четири деца може да бъде нездравословно за околната среда (заради излъчванията на CO2), което е доста настоящ проблем за принц Уилям, който през последните години трансформира обръщането на климатичната рецесия в своя персонална задача.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР