Много жени смятат, че сексът е най-дълбоката форма на любов

...
Много жени смятат, че сексът е най-дълбоката форма на любов
Коментари Харесай

Цялата истина за жените и секса

Много дами считат, че сексът е най-дълбоката форма на обич и обвързаност, до момента в който за мъжете това изобщо не е по този начин.

Но разликите не стопират дотук! Двата пола се възбуждат по друг метод, усещат секса по друг метод, претърпяват и показват своята половост по друг метод. Например, мъжкият оргазъм е бърз и елементарно изпълним, до момента в който при дамите той е по-силен и в доста случаи е повече от един. Какво обаче още е друго при двата пола?

Сексът стартира от мозъка
Мъжете постоянно са разочаровани, че дамите не се възбуждат толкоз елементарно, колкото самите те. Но женското тяло е устроено по доста друг метод и “виновник ” за това са хормоните. Тестостеронът е този, който предизвика физиологичното предпочитание и при двата пола, само че защото той е в по-голяма доза при мъжете, това е повода те да се възбуждат доста по-бързо. Затова пък за дамите са по-важни фантазиите, спомените и визията за горещия секс. Така че, когато една жена е увлечена или влюбена, тя непрестанно ще мисли за обичания, половият й вкус ще е висок и надлежно възбудата ще е по-лесно постижима.

 Цялата истина за дамите и секса

Сексът е предпочитание
Сексологът Мередит Чивърс декларира, че “мъжкото предпочитание предизвика оргазма при дамите ”. Докато мъжете са предизвикани от визията на една жена, то за дамите по-важна е  неговата реакция към нея. Ето за какво, когато тя знае, че е мечтана и сътрудникът й демонстрира какъв брой доста я желае, то нейната възбуденост е постижима за секунди.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР