Много жени смятат, че ключът към красотата се крие в

...
Много жени смятат, че ключът към красотата се крие в
Коментари Харесай

7 неща които правят жената красива

Много дами считат, че ключът към хубостта се крие в несесера цялостен с гримове.

Има милион и една аргументи, заради които дамите имат вяра в това: в днешно време от ден на ден оценяваме хората по външния тип и средствата за всеобща информация поддържат това, а огромният бизнес печели парите си нахално, насърчавайки дамите да купуват техните чудодейни артикули.

Истината е, че красивото лъчение не идва от червилото, спиралата или четката за руж.

Следните седем фактора основават по-трайно усещане, в сравнение с грима който употребявате:

1. Страст

Жената, която няма пристрастеност, е една скучна жена. Понякога животът може да ви смаже като камион, и да преобърне живота ви. За дамата е мъчно да понижи скоростта и да отдели време, с цел да направи нещата, които в действителност й доставят наслада, само че когато тя подценява частта от себе си, която я възпламенява, тогава тя не може да бъде пълноценна на 100 %.

Жена, която отделя време за нещата които я вършат щастлива, каквито и да са те, схваща, че животът е прекомерно скъп и би трябвало да се любува на всеки един миг от него.

Жената, която се радва на всичко, което животът може да и предложи е жена, на която другите се възхищават. Защо? Защото пристрастеността е заразна. Наблюдаването на някой, който преследва фантазиите си, е съвсем най-красивото прекарване, което хората могат да имат.

2. Състрадание

Жената със студено сърце може да обича, само че кой обича нея? Помислете за това.

Ако една жена не е в положение да съчувства на другите, кой ще изпитва съчувствие към нея?

Състраданието, без значение дали е към майка, обичан, сътрудник, наставник или другар, е лепилото, което поддържа връзките здрави.

Жена, която схваща по какъв начин да дава и получава обич, е доста по-желана от жена, която няма кой да пощади.

3. Ум

Съществува едно изказване, че красивата жена не е интелигентна. Всъщност този стандарт осъжда дамите по два метода, тъй като изводът е, че умните дами не са красиви.

Ако една жена наподобява прекомерно привлекателна, тогава тя не може да има висок мисловен потенциал, а в случай че е прекомерно интелигентна, тогава не може да бъде красива. Жена, която не отделя време да усъвършенства мозъка си, е като писателка, която в никакъв случай не чете книги.

Пренебрегването на нечий разсъдък е сходно на репликата: „ Не е нужно да разбирам света – светът би трябвало да ме схваща! “ Животът не работи по този начин.

Стремежът към познание и истина е освен прелъстителен, само че и значителен за нашето битие. Знанието е овластяване, а овластяването е секси.

4. Забавна

Жената може и ще вкуси отчаяние в живота си, както всички останали. Въпросът е, че възприятието за благодарност за всичко, което животът може да предложи, е по-привлекателно, в сравнение с безмилостно да се придържате към рутината и да приемате опциите на живота за даденост.

Ако една жена не може да се отпусне задоволително, с цел да направи спонтанна разходка с детето си или да изпее обичаната си ария под душа, кой би желал да бъде с нея?

5. Упоритост

Нищо не е по-красиво от жена, която отхвърля да се откаже. Упоритостта, без значение дали е в кариерата, брака или физическото здраве, е вдъхновяваща. Светът обича бойците. Устойчивостта не е обвързвана с контрола на дамата или отхвърли да отстъпи контрола на различен. Става въпрос за вярването, че животът в никакъв случай не може да я победи, в случай че тя не си разреши да бъде победена.

6. Увереност

Говорейки за хубост, дано поговорим за фукане. Има тънка граница сред хваленето и увереността. Търсенето на хвалба в името на егото не е просто егоистично – това е грозно.

Увереността не е в това да желаеме другите да ни виждат и да ни споделят какъв брой добре изглеждаме, приказваме, мислим или действаме. Доверието е обвързвано с това, че една жена се усеща горда от това по какъв начин наподобява, приказва, мисли или работи.

Жена, която не се нуждае от успокоението на други хора, с цел да й помогне да почувства тази горделивост в себе си, е безпределно по-привлекателна от жена, която непрестанно търси утвърждението на другите.

7. Енергия

И най-после, най-красивото качество на красивата жена може да бъде систематизирано от общия резултат на всичко нагоре. Това е нейната сила. Жена, която има несравнима жизнеспособност, е и би трябвало да бъде идолизирана.

Когато една жена следва своята пристрастеност, демонстрира съчувствие, преследва интелекта си, резервира чувството за премеждие, не се отхвърля и повярва, че е почтена, тогава нейната сила ще бъде искрата, която озарява всички и всичко към нея.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР