Много жени правят огромната грешка да прощават на любимия мъж

...
Много жени правят огромната грешка да прощават на любимия мъж
Коментари Харесай

5 обиди от устата на мъжете, които жените не бива да прощават

Много дами вършат голямата неточност да простят на обичания мъж даже това, което не е за сбогуване. За какво по-точно става въпрос? Психолозите са безапелационни – за ниско самочувствие и боязън от занемаряване. Но не забравяйте, че в случай че един мъж не цени вас и връзката ви, няма никакъв смисъл да тичате подире му. Той просто не е вашият човек. Нека да забележим кои обиди от устата на обичания в никакъв случай не трябва да прощаваме.

„ Какво ли разбираш ти от това! “

Тази фраза се отнася до тези, които явно обичат да унижават индивида до себе си. Казано другояче, той ви счита за човек от „ втора употреба “, който няма по какъв начин да знае значимите неща.

Как да отговорите на тези думи ли? Обяснете му, че е унизително и неприятно да чувате от устата му такива неща. Ако не спре да го прави, замислете си коства ли си да бъдете с него. Ако още при започване на връзката приказва такива неща, какво ще се случи след време? На път сте да се сдобиете не с опора в живота си, а с човек, който нон стоп ще ви вменява комплекси.

„ Ама че си глупава! “

Едно е, в случай че той произнася тези думи на смешка, само че в случай че обичаният ви „ прострелва “ с тази фраза пред познати или другари, не толерирайте сходно държание. Първо, това допуска, че той е извънредно некултурен и несъобразителен. На второ място, не мисли въобще за вас и вашето достолепие.

Той омаловажава достиженията ви по всевъзможен вероятен метод

Когато мъжът не вижда работата, която дамата прави в къщата и не цени нейните старания, това приказва за пренебрежение. Ако споделя: „ Какво толкоз си направила “, значи би трябвало да си поговорите двамата съществено. Опитайте се да не вършиме нищо в продължение на няколко дни и вижте по какъв начин ще реагира той. Проведете опита и по-късно още веднъж си поговорете. Ако не промени мнението си, не можете да разчитате на хармонична връзка с този човек.

Той ви слага в неприятна светлина пред приятелите и фамилията

Какъв човек би си разрешил такова отношение? Свестните мъже ще създадат всичко допустимо, с цел да изкарат жена си най-хубавата. Те няма да споделят, че тя не прави нищо или пък, че не прави нещата както би трябвало.

Той злослови против вашите родители

Как би трябвало да реагирате? Изградете съответна информационна тактичност, обяснете му, че също не сте удовлетворени от роднините му, само че не говорите за това. Идеалният вид е да си поговорите умерено и да наблегнете на това, че човек не избира своите родственици. Ако ви обича, той ще одобри обстановката такава, каквато е.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР