Много жени казват, че той е техният мечтан партньор –

...
Много жени казват, че той е техният мечтан партньор –
Коментари Харесай

Мъжът от тази зодия изисква най-много търпение от жените. Но определено няма да съжаляват

Много дами споделят, че той е техният желан сътрудник – и в никакъв случай не са се чувствали толкоз щастливи, колкото с него. Астролозите споделят, че мъжете от тази зодия са най-хубавите съпрузи в зодиака. Въпреки това доста представители на противоположния пол изцяло са изгубили спокойствието си, откакто са открили любовна връзка с Телец. Ето цялата истина за този мистериозен мъж – запознайте се с нея, преди да решите да се забъркате с него.

Любовният хороскоп на Телеца го показва в суперлативи. Мъжът от тази зодия е правилен, предан и виновен, а фантазията му е да си откри брачна половинка и да сътвори дом. Въпреки това доста от връзките му се разпадат през цялото време. Според астролозите тази зодия се отличава с избрана линия на характера, която изисква схващане. Каква е тя? Мъжът Телец взема решения в любовта по-свободно от останалите.

Зодия Телец. Мъжът от тази зодия изисква най-вече самообладание от дамите

Телецът е благ и топъл човек. Жените се усещат добре в негово наличие и правят оценка обстоятелството, че могат да разчитат на почтена и директна връзка с него. Въпреки това, малко от тях осъзнават какъв брой доста се трансформира държанието му, когато стартира да опознава половинката си. Когато в главата му се появят мисли за основаване на любяща връзка с обичания, той млъква и се затваря в себе си.

В тази обстановка доста евентуални сътрудници стартират да подозират, че са били подценени или изоставени. В реалност обаче е напълно друго. След това Телецът деликатно следи тяхното държание и се пробва да отговори на въпроса дали би могъл да сътвори сполучлива връзка с тях. Мъжът от тази зодия не се интересува от мимолетни романи. Той желае да види дали партньорката му може да се омъжи за него след няколко години. Проблемът е, че му лишава доста време. През което дамата се усеща подценена и изоставена, а тя в действителност е обект на неговите мечти.

Мъжът зодия Телец – тества търпението на дамите, тъй като търси единствената

Мъжът зодия Телец се счита за традиционалист. Той не цени бързането в връзките, тъй като съгласно него си коства да инвестирате единствено в тези, които могат да продължат допустимо най-дълго. Когато се интересува от жена, той първо събира информация за нея. Той обича да знае всичко за нея – интересува го доста повече от външния тип. Той би желал тя да има добър темперамент и да е прочувствено зряла. Въпреки че сигурно няма да го признае, той се чуди каква брачна половинка и майка ще бъде.

Астролозите споделят, че си коства да бъдете търпеливи и да изчакате идната стъпка от негова страна. Защото, когато мъжът Телец реши да се включи, най-вероятно няма да промени решението си. Когато завоюва доверието на обичаната си, той ще се трансформира в топъл и предан сътрудник.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР