Много хора вярват в астрологията и в това, че знаците

...
Много хора вярват в астрологията и в това, че знаците
Коментари Харесай

Месецът на раждане разкрива какъв живот ви очаква

Много хора имат вяра в астрологията и в това, че знаците от зодиака въздействат върху характера ни. Повечето учени и психолози са на мнението, че в действителност месецът на раждане е по-определящ за бъдещето и живота на даден субект.

Първите месеци от живота на всеки са най-важни за подсъзнанието ни. Дали те са през зимата, пролетта лятото или есента, играе доста значима роля в оформянето на характера ви.

В идващите редове ще разберете тъкмо какви черти се образуват у човек съгласно месеца му на раждане.

Януари

Дамите, родени през януари, се отличават с невероятна убеденост, упоритост и предпочитание за ред. Те одобряват връзките и живота доста съществено и са много консервативни в своите възгледи.

Понякога тези дами са прекомерно сериозни или даже " придирчиви ", само че това е единствено, тъй като те в действителност желаят най-хубавото.

Януарските дами се доверяват същински единствено на хора, които обичат и които са на тяхното интелектуално равнище. Освен това, в случай че желаете да сте покрай тях, по-добре да имате същите визии.

Февруари

Жените, родени през февруари, са доста сантиментални. Важно е да се отнасяме към тях с известно самообладание.

Не всеки човек може да разбере мистериозната им душа. Не всеки схваща повода за непрекъснато изменящото им се въодушевление, само че такива дами не се нуждаят от " всички ". Те се нуждаят от нещо особено.

Жените, родени през февруари, се разграничават от останалите и с необикновено въображение и дарба за нереално мислене.

Трябва да знаете, че, в случай че един път ги измамите, в никакъв случай повече няма да ги видите.

Март

Жените, родени през март, имат мощна харизма и сексапил. Те са доста лоялни, тъй че те нормално се доверяват и споделят най-интимните секрети.

Тези правилни и предани хора се влюбват в компликациите, доста елементарно е да ги разстроите с една неверна дума или неверна преценка. От друга страна, те избират един човек един път вечно.

Най-добрият съвет за тях е да намерят мъж, роден също през март. Те са съвършени един за различен.

Април

Тези дами, родени през април, са дипломати. Те са общителни, елементарно могат да намерят общ език с всяко лице. Единственият им минус е, че се самосъжаляват понякога.

Трябва да помните, че априлските дами са доста ревностни и всевъзможни разногласия по тази тематика са същинска детонация на страсти. Най-добре просто не им давайте мотив.

От друга страна, априлската жена е способна да направи от всеки най-щастливия човек на Земята.

Но тя отваря душата си единствено за тези, които заслужават доверието ѝ.

Май

Май е месецът, в който дамите се раждат упорити и отдадени на своите убеждения. Те имат мощен вътрешен честен компас и в никакъв случай не нарушават неговите упътвания.

Външно такива дами нормално са доста привлекателни, което обаче се съчетава с много комплицирания им темперамент.

Такива дами са рискови за всеки, който се влюбва в тях. Защото, в случай че не съумеят да задоволят такава жена, то тя ще разбие сърцето им.

Ако в миналото сте имали спекулация с жена, родена през май, можете да сте сигурни: ще я помните цялостен живот.

Юни

Това са доста любопитни девойки. Основните им характерности са комуникативност и пристрастеност към творчество. Основният им минус е, че постоянно споделят какво мислят.

По някаква причина им се коства, че постоянно е по-добре да казвате истината персонално и да не приказват зад тила на другите. Те не осъзнават какъв брой могат да навредят на нечии усеща.

В допълнение, би трябвало да се има поради, че в любовта тази жена е много рисков състезател. Мъжете постоянно стават играчки.

Юли

Дамите, родени през юли, се отличават с изключителна почтеност и искреност с околните си. За всичко останало те са мистериозни, красиви и доста умни, въпреки и непримирими.

В всекидневието си те могат да заобикалят колкото се може повече спорове и до последния миг се пробват да останат учтиви.

Като цяло, те са красиви, само че помнете: в случай че най-малко един път ги измамите, по някаква причина, ще ги изгубите вечно. Такива принцеси в никакъв случай не простят неистина.

Август

Тези хора са неповторима композиция от егоцентризъм и голямо сърце. Мъжете в действителност не желаят да се забъркват с такива дами, тъй като в връзките си постоянно печелят. Един необичаен диамантен мъж може да живее с жена от август и в това време да не вижда, че го е поставила под чехъл.

Жените, родени през август, имат извънредно възприятие за комизъм.

Те постоянно желаят да бъдат в светлината на прожекторите и в никакъв случай да не страдат от липса на почитание от страна на мъжете. В наличието им хората постоянно губят главите си.

Септември

Ако сте жена и сте родена през септември, това значи, че вашите съществени качества са добрина, дисциплинираност и външна естествена хубост.

Що се отнася до взаимоотношенията с мъжете, най-важното за вас е предаността. Никога не не помнят измяната. Те са доста деликатни, затворени и, за жалост, малко отмъстителни.

От друга страна, дамите, родени през септември са много сериозни в своите преценки и оценки и заради това имат доста огромни упования от сътрудниците си. Този, който се потвърди, ще я завоюва.

Октомври

Дамите, родени през октомври, се отличават със своя мощен и хладнокръвен темперамент. Те са доста прочувствени, само че в никакъв случай няма да плачат пред други хора.

И те са доста умни. Достатъчно умни, с цел да не отворят душата си за всички. Знаят, че хората са склонни да злоупотребяват с властта, която получават от другите.

Другите дами ги ненавиждат доста постоянно, тъй като им завиждат. Октомврийските дами постоянно получават най-хубавите мъже и живеят порядъчен живот.

Няма какво да се направи, това е тяхната орис.

Ноември

Тези дами постоянно ще бъдат една крачка напред от другите. Те са дейни, поредни и елементарно разпознават лъжите. Ето за какво е безусловно невероятно да се играе с възприятията на тези дами! Краят на такива мръсни игри постоянно е неприятен.

От друга страна, те са същински огън! Никога не можете да ги обвинявате в липса на упоритост.

Никога не желаете мнението им по даден мотив, в случай че не сте подготвени да чуете истината.

Декември

Дамите, родени през декември, се отличават с извънредно припрян темперамент и невероятна досетливост. Каквато и да е обстановката, те постоянно ще излязат от нея като победител!

Тяхната загадка е отворено сърце. Борят се, Бог като че ли ги поддържа и постоянно печелят мечтаното.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР