Много хора в даден момент от живота си са опитвали

...
Много хора в даден момент от живота си са опитвали
Коментари Харесай

Фризьорът съветва: Пийте кафе, ако искате с косата ви да се случи това!

Много хора в даден миг от живота си са опитвали да откажат кафето. При някои от тях се е получило, а други са стигнали до заключението, че кофеиновата напитка освен им оказва помощ да се ободрят, само че и работи позитивно на косата.

Опитни фризьори с дълготраен опит поучават дамите да пият по една или две чаши кафе дневно, в случай че желаят косата им да бъде здрава и красива. Те разкриха пред нас изгодите от кофеиновата напитка.

Разберете за тях:

• По-бърз напредък на косата

Ако желаете да имате здрава и сияйна коса, пийте по една чаша кафе дневно, а даже и по две. Фризьорите споделят, че кофеинът, който е съществена съставна част в кафето, подкрепя космените кафези при производството на повече органични съединения. Те, на собствен ред, оказват помощ извънредно доста на косата, когато е в дейна фаза на напредък.

• По-лъскава и блестяща коса

И сами знаете, че действието на всички тези серуми, балсами и спрейове за коса, са единствено краткотрайни. Моментът, в който спрем да ги употребяваме, косата става суха и скучна. Кофеинът спомага за кръвообращението и по този метод повече хранителни субстанции доближават до корена на косата, подхранват я и й придават лъчезарен тип.

• По-гладка и по-силна коса

Освен, че ни ободрява, кафето служи и за укрепването на косъма от вътрешната страна. Когато консумираме горчивата напитка, способстваме за това да имаме доста по-здрава коса, която не се начупва или накъсва.

• По-обемна коса

В доста от продуктите за коса, които са основани за да придадат размер на прическата, участва кофеин. По-добре би било за вас, в случай че консумирате веществото непосредствено от чашата. Освен, че косата ще е по-обемна, тя ще бъде и по-здрава.

• Укротява непокорната коса

Да, кофеинът оказва помощ и за това. Дамите, които имат извънредно непокорни коси, елементарно могат да трансформират това, като не се пробват да откажат утринното си кафе. То способства за това косата да получава повече витамини и хранителни субстанции. Наред с това тя става доста по-мека и гладка и елементарно можете да я приведете в мечтан тип.

Следващия път, когато решите да откажете кафето, помислете добре дали в действителност си коства да го вършиме!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР