Много хора се фокусират върху положителните страни на миналите си

...
Много хора се фокусират върху положителните страни на миналите си
Коментари Харесай

4 зодии, които мислят, че няма да намерят по-добър от бившия си

Много хора се концентрират върху позитивните страни на предишните си връзкии подценяват минусите им на някогашния си сътрудник. Тази носталгия може да сътвори преграда пред продължаването на живота, тъй като индивидът може да има вяра, че няма да откри същото равнище на благополучие или връзка с някой различен.

Някои зодиакални знаци изключително ценят мощната прочувствена обвързаност към някогашната си пламенна обич. Това може да ги затрудни да се откажат изцяло от нея. В края на краищата, когато някой е вложил доста количество време, обич и сила в една връзка, откъсването от тази прочувствена връзка може да бъде предизвикателство.

В резултат на това тези зодии са склонни да мислят, че в никакъв случай няма да намерят някой по-добър от някогашния си. Погледнете кои са те:

Дева

 4 зодии, които мислят, че няма да намерят по-добър от някогашния си

Представителите на зодиакалния знак Дева от време на време мъчно преодоляват предходни връзки и всичко зависи от личните им мисли и условия. Ако тези персони постоянно съпоставят възможните си спътници с някогашния си, те откриват, че те не дават отговор на условията в доста връзки. Това е индикация, че Девите имат вяра, че в никакъв случай няма да намерят някой по-добър. Възможно е също по този начин да идеализират предходната си връзка и да се концентрират единствено върху прелестните детайли, като подценяват всички негативни аспекти. Това може да подсказва, че тези земни знаци се тормозят, че няма да могат да срещнат някого, който да се равнява или да надмине това, което са имали в предишното.

Това, че не гледат обратно, изисква от тези хора да навлязат в незнайното и да одобряват смяната. И въпреки всичко страхът от неустановеност, ужасът, че ще останат сами, или съмнението да стартират изначало могат да попречат на Девите да продължат напред след раздялата с някогашния си, което единствено им пречи. Мисленето им обаче може да се промени доста според от бъдещите прекарвания и персоналния прогрес на Девата.

Близнаци

 някогашния си

Близнаците са кокетни и буйни хора. Когато обикнат някого, те постоянно претърпяват един в действителност мощен и преобразяващ съюз. Така че след разрушено сърце от такава младоженка тези въздушни знаци може да предположат, че ще им е мъчно да намерят някой, който ще търпи нервностите им или ще ги глези като някогашния им. Близнаците може да се свържат прекомерно доста с някогашния си обичан и да им е мъчно да се откажат от него.

За хората от тази зодия може да е мъчно да си показват същото другарство или да дублират това равнище на фамилиарност с различен човек. Всъщност някои Близнаци също се опасяват да не бъдат засегнати или да имат още една несполучлива връзка. Това ги попречва да основават нови любовни връзки. Въпреки това Близнаците са известни със своя сантиментален и идеалистичен манталитет, тъй че в последна сметка могат да продължат напред, макар че допускат, че няма да бъдат щастливи за къс интервал от време.

Водолей

 някогашния си

Хората от зодия Водолей са правилни и отдадени на връзките си. Този въздушен знак е приет за кадърен да основава мощни прочувствени връзки и усеща с обичаните хора с течение на времето. Водолеите ценят стабилността и може да им е мъчно да повярват, че новият им обичан може да ги гледа със същия любящ взор, който са получавали от някогашния си. Те може да се съпротивляват на измененията или да се придържат към предишното заради страха си, че няма да намерят някой по-добър от някогашния си. Това може също по този начин да държи Водолея затворен за нови прекарвания.

Тези Водолеи може да се борят да продължат напред и да имат вяра, че в никакъв случай няма да намерят джентълмен, който да им обезпечи същата степен на топлота като някогашния им ухажор. Тези въздушни знаци може да се двоумят дали да търсят привършване на предходни връзки, защото допускат, че в никакъв случай няма да намерят някого, който да обичат повече от този, който си е тръгнал.

Козирог

 някогашния си

Връзката може да се преплете с възприятието за еднаквост и самоуважение на Козирога. Когато любовта завърши, те могат да се борят с възприятието на загуба на някогашния си и с пониженото си самочувствие. Това може да ги затрудни да си показват бъдещето без този човек. Освен това, в случай че има неразрешени усеща, като да вземем за пример нескончаем яд или страдание, за този земен знак може да е мъчно да продължи напред.

Желанието за привършване или вярата за помиряване може да държи Козирозите прочувствено привързани към предишното. Въпреки това, като безконечни оптимисти, те в последна сметка схващат, че опитът им при запознанства може да е друг при другите хора. Този земен знак осъзнава, че пътят на всеки е неповторим и е допустимо да се реализира благополучие.

От решаващо значение за тези зодиакални знаци е да си дадат време и пространство за излекуване и личностно израстване, както и да поддържат отворено схващане за това, което може да съдържа бъдещето. Но в случай че се окажете прочувствено заклещени и неспособни да продължите напред след раздялата с някогашния си като тези звездни знаци, бъдете търпеливи и си дайте късмет. Позволете си още веднъж да бъдете щастливи, тъй като повярвайте, в действителност го заслужавате и не си коства да страдате повече по някогашния си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР