Много хора определят астрологията като призрачна, неясна и обвита в

...
Много хора определят астрологията като призрачна, неясна и обвита в
Коментари Харесай

Как астрологията предсказва бъдещето

Много хора дефинират астрологията като призрачна, неразбираема и обгърната в тайнственост. Често астролозите са наричани алчни мошеници, които се възползват от доходоносното откритие – астрологията.

През 1960 година психологът Бърнард Кларк организира емпирични проучвания, с които цели да тества достоверността на астрологията. Скептично надъхан към тези способи, той раздал няколко астрологични карти на разнообразни астролози и помолил да бъдат посочени характерностите на хората, на които принадлежали картите.

След края на опитите подозренията му се разсеяли и той заключил, че астрологичната просвета може да бъде отхвърлена единствено от хора, които страдат от дълбоки предубеждения.

 Зодиак

Астрологията работи с способи, които са леко в страни от обичайна просвета. Астрологията предсказва бъдещето като трендове, които могат да се проявят в избран миг, без да е допустимо да се конкретизира тъкмо какви събития ще се случат на дадения човек.

Например, в случай че се задейства 3-ти дом, можем да чакаме да пътуваме, да ни се случи нещо ново, да се срещнем с нови хора – това е степента на акуратност, която астрологията предлага.

Асцендентът е знак от зодиака, който е изгрявал, в часа, в който сме се раждали. Асцендентът разказва житейския път на една персона.

 Астрологични прогнози

Например, в случай че асцендентът на един човек е козирог, той би трябвало да е уредника и престижа в обществото.

Всяка една от 10-те планети е един енергиен парвеню, който може да демонстрира положителната и неприятната си страна.

Съвременните астролози отхвърлят мнението, че има удобни и неподходящи планети.

Например, въздействието на планетата Марс дава сила, интензивност и борбеност. Но също по този начин носи и яд, експанзия, война.

Съвременните съперници на астрологията настояват, че тя ни лъже ежедневно, като дефинира даден знак за наша рождена зодия. Според тях астрономията е потвърдила, че звездите се движат.

Това значи, че в случай че един човек е роден със Слънце в телец – съгласно астрологията, според астрономията този човек е роден със Слънце в Овен.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР