Много хора казват, че мъжете и жените са от различни

...
Много хора казват, че мъжете и жените са от различни
Коментари Харесай

11 Основни разлики между мъжете и жените

Много хора споделят, че мъжете и дамите са от разнообразни планети. Не сме в действителност сигурни, че става въпрос за планети, само че най-вероятно за физиология и някои други неща. Жените се разграничават от мъжете в доста аспекти и някои от тези разлики даже са преимущества.

Искаме да споделим с вас нещата, които в действителност акцентират разликите сред мъжкия и женския свят.

Мъжете и дамите се обличат в друга поредност.

© depositphotos

Много малко хора виждат този факт. Но е много забавно, че дамите са привикнали да се обличат от горната страна надолу – първо риза или блуза, последвана от панталон или пола. Мъжете са привикнали първо да обуват чорапи и дънки и едвам по-късно обличат риза или тениска.

Жените са по-малко склонни да рискуват.

© imgur, © miazz_i / Reddit

Жените постоянно са били считани за „ болногледачките “. Ето за какво те са склонни да се тормозят повече за другите. Мъжете обаче обичат да поемат опасности и доста малко може да ги спре. „ Живееш единствено един път “, нормално не е фраза, която води до положително.

По време на живота си дамите изяждат към 2кг червило.

© depositphotos

Добре знае се, че дамите ядат червило дружно с храната и напитките си. Учените са разкрили, че дамите ядат към 2кг от този известен козметичен артикул през живота си.

Жените обичат готвенето за своите мъже.

© depositphotos

Момичетата имат този табиет: когато имат гадже, стартират да го хранят доста добре. Такова държание може да бъде породено от желанието им да покажат какъв брой са положителни в това да бъдат домакини. Има и мнение, че другите дами няма да обръщат толкоз внимание на мъжа, в случай че той е малко топчест. Приятелката му няма да го обича по-малко, само че други девойки няма да се интересуват толкоз от него.

Понякога дамите могат да задават доста странни въпроси.

Да, несъмнено, девойките са доста любопитни и от време на време би трябвало да знаят колкото се може повече информация. Когато обаче едно момиче се опита да разбере данните ви за вход или желае да разбере по кое време е рожденият ден на приятеля ви, би трябвало да помислите за какво пита. Възможно е тя да е подозрителна и да търси метод да открие нещо.

Жените поставят доста старания за слизане по стълбите на високи токчета.

© Zaychig / Pikabu

Много мъже виждат какъв брой необичайно наподобява, когато дамите слизат по стълбите на високи токчета. Правят го странично и доста деликатно. Това е по този начин, тъй като е доста мъчно да слезете по стълбите и по тази причина в никакъв случай не би трябвало да карате момиче да бърза в тази обстановка.

Ръкостискането с жена е друго от ръкостискането с мъж.

Когато двама мъже се ръкуват, те го вършат твърдо и в действителност се ръкуват. Но когато дамата се ръкува, тя просто подава ръка на мъж, само че не я движи. Тя държи ръката си неподвижна. Трудно е да се каже какво значи това, само че може би тъй като ръкостискането не е методът, който дамите нормално избират да поздравят някого.

Алкохолът и дамите са пъклен комбинация.

© hbo

Жените се напиват доста по-бързо от мъжете. Това е добре прочут факт, само че доста малко хора знаят действителната причина за това. Е, това е напълно просто: женското тяло не се бори с алкохола както мъжкото, заради което резултатът се реализира по-бързо. Има специфичен ензим, който се бори с алкохола и той унищожава алкохола, преди да попадне в кръвта. Жените имат по-малко от този ензим и по тази причина повече алкохол попада в кръвта в границите на същия интервал от време. Мъжете са по-силни в това отношение.

Жените гледат на света в по-ярък набор.

Научно е потвърдено, че дамите могат да разграничават повече цветове от мъжете заради своите гени. Ето за какво мъжете постоянно се ядосват, когато момиче се пробва да потвърди, че има разлика сред лилавото и цвят патладжан.

Жените имат по-добро подушване.

© depositphotos

Причината, заради която девойките толкоз доста обичат цветята, е, че обонянието им е доста по-развито. И това е по този начин, тъй като техните гени вършат дамите по-чувствителни към миризмите.

Женското тяло се трансформира по-често.

Женското тяло е доста неповторимо. За разлика от мъжкото тяло, то се трансформира доста пъти през живота на дамата. Женският пубертет стартира няколко години по-рано от мъжкия. Когато едно момиче узрее, бедрата й стават заоблени. Това се случва с една цел – да се обезпечи задоволително място за раждане.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР