Много голям низ от случайности се случиха, в понеделник беше

...
Много голям низ от случайности се случиха, в понеделник беше
Коментари Харесай

Сачева: ГЕРБ ще върнат мандата на Радев изпълнен

Много огромен низ от случайности се случиха, в понеделник беше тяхната кулминационна точка. Българска социалистическа партия си трансформираха внезапно позицията, сутринта им бе една, следобяд друга. Това съобщи в ефира на БНР Деница Сачева  Деница Сачева Деница Сачева е родена на 2 ноември 1973 година в гр. София. От 2017 година до декември 2019 година е от ГЕРБ. 

По думите ѝ не е ясно какво е имал поради Гешев с думите за каузи на трупчета, само че тя е безапелационна, че в правосъдната система не става дума единствено за смяна на закони. " Не желая да вземам участие в нито един диалог, които трансформира персоналната преписка в злословия ", сподели тя и отсече, че не желае да взе участие в сходно нещо. 

България би трябвало да има устойчиво постоянно държавно управление, което да преведе страната през сложните моменти, счита тя. 

ГЕРБ ще върнат мандата на президента изпълнен, а имената на министрите ще станат ясни в понеделник, безапелационна е тя.

В момента ГЕРБ водят диалози по разпределението на ресори, а скоро ще стартират и диалозите за съответни хора, уточни Сачева.

" Разговорите се водят главно от Мария Габриел и се водят с всички политически партии без Българска социалистическа партия, които ясно обявиха, че няма да поддържат политиката и целите на това държавно управление ".

Според нея няма политическа отговорност за сформиране на постоянно държавно управление. Потвърди, че ГЕРБ не престават диалози с " Продължаваме промяната - Демократична България ", макар че те към този момент отхвърлиха да поддържат кабинет на Мария Габриел.

" Продължаваме да обсъждаме с тях това, че те би трябвало да дадат поддръжката си за първия мандат (...) Трябва да се почете това, че има 650 000 души, които са сложили ГЕРБ-СДС преди всичко и няма потребност да се оптиваме още веднъж да заблуждаваме хората, като споделяме, че вторият мандат е единствената опция ", сподели Сачева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР