Много гастрономи отдавна обръщат внимание на следния факт: в ресторантите

...
Много гастрономи отдавна обръщат внимание на следния факт: в ресторантите
Коментари Харесай

Ресторантски трик ще направи соса за пицата невероятно вкусен

Много гастрономи от дълго време обръщат внимание на следния факт: в заведенията за хранене пицата има доста по-специфичен усет, който е мъчно да се повтори при подготвяне в домашни условия.

Това може да се изясни с майсторлъка на индивида, който го подготвя, на съставките и на метода на подготвяне. Мнозина пък съсвсем се филмират и съгласно тях обяснението за тази обстановка е следното: готвачите употребяват специфични съставки, за които домакините даже не знаят.

Първо, дано поговорим за соса. Обикновено любител-готвачите се лимитират до елементарен кетчуп или доматено пюре. Така е по-лесно, а и по този начин си мислят, че се случва и в ресторанта, само че бъркат доста.
Това са ГРЕШКИТЕ, които най-често позволяваме при правенето на тесто за пица
Ако сте фенове на домашно приготвената храна и желаете да зарадвате фамилията си с вкусна пица, сътворена от вашите две ръце, то с...
Прочети повече
Колкото и да е чудно, експертите от време на време основават тази елементарна, на пръв взор съставна част, благодарение на някои непредвидени съставни елементи.

Как да си създадем първокласен сос за пица

За тази цел ще са ви нужни четири съставки:

·         150 грама нарязане на ситно шунка,

·         50 грама кетчуп,
Най-вкусната и здравословна пица в тиган
Има ястия, които всички обичат. Едно такова е рецептата за пица. Тя е световноизвестно италианско ядене. Има хиляди предписания за тесто и...
Прочети повече
·         сурово пилешко яйце  

·         подправки на усет

Можете също да добавите малко майонеза, макар че този съставен елемент не се употребява постоянно при приготвянето на същинските пици.

Всички тези съставки се смесват доста усърдно. Получава се примес, която би трябвало да се намаже върху готовото разточено сурово тесто.

След това подредете продуктите за пицата, които основният готвач възнамерява да употребява. Това може да бъде наденица, домати, сирене, маслини, кисели краставички, домати и така нататък
Чудесна бърза пица от остарял самун!
Най-бързата пица от самун! Домашна дебела пица с готово брашно, по която всички са полудели Продукти: 6 филии остарял хляб/може и по-мал...
Прочети повече
Ястието може да се подготви както във фурна, по този начин и в мудна готварска печка.

Въпреки обстоятелството, че извън ястието ще наподобява като елементарна домашна пица, то ще има усет на ресторантско ядене. Не забравяйте да поръсите пицата с първокласен кашкавал, който авансово сте настръгали.

Пицата не е капризно ядене, само че има тънкости на приготвянето, които трансформират усета му фрапантно и го вършат същинско произведение на кулинарията. Можете да я приготвяте умерено в домашни условия, в случай че се преценявате с детайлностите, за които писахме нагоре. Те са споделени от едни от най-хубавите майстори на пици.

Пицата, както и спагетите са типчно италиански ястия и всеки уважаващ себе си италианец би се обидил, в случай че претупате някое от тях и се опитате да ги нагостите с техен сурогат.

Ако въпреки всичко напълно не ви се получава, вземете си подготвена пица от магазина и единствено я изпечете в печката.

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР