Много екшън, напрегнати ситуации и смъртоносна опасност очаква феновете във

...
Много екшън, напрегнати ситуации и смъртоносна опасност очаква феновете във
Коментари Харесай

Игра на живот и смърт във финалния епизод на екшъна „Пъзел: Похитени“

Много екшън, напрегнати обстановки и смъртоносна заплаха чака почитателите във финалния за сезона епизод на спиращия дъха уеб трилър. Боби минава на страната на заложниците, Тони подхваща рискова избавителна задача, а някой ще загуби живота си. Ще има ли щастлива развръзка, не пропускайте да разберете във финала за сезона във.

Зак насочва грубо предизвикателство към Тони, Ади и Вал – в случай че един от тях се осмели да убие другите двама, ще получи дълго чаканата независимост. В рисковата задача на живот и гибел се включва Ади, чийто проект е да се добере до револвера. Напрежението доближава връхната си точка, когато Зак заплашва да убие Тони. Кой ще надвие в играта на нерви, не пропускайте във финалния за сезона епизод на
 Пъзел Похитени NOVA
Неочаквано младият наемник Боби минава на страната на заложниците и влиза в директен конфликт със своя наставник. В напрегнатия дуел Зак взима превес, само че намесата на красивата актриса Ира внезапно трансформира обстановката. Приятелите се пробват да спасят живота си, изолирайки се в една от стаите, само че закоравелият нарушител е подготвен на всичко, с цел да получи възмездие.
 Пъзел Похитени NOVA-->
Насред целия безпорядък и неопределеност, Ади и Тони съумяват да намерят път назад един към различен. Младият програмист подхваща рискова избавителна задача, с цел да измъкне приятелите си, а един изстрел трансформира всичко. Коя е жертвата? Ще има ли хепи енд за заложниците? Развръзката на гледайте във.
 Пъзел Похитени NOVA
Всички епизоди на екшън-трилъра са налични във.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР