Много е тъпо да видиш по една телевизия сензационен“ репортаж

...
Много е тъпо да видиш по една телевизия сензационен“ репортаж
Коментари Харесай

Пет дни плюе Банско, събота отиде да се тагне от там! И държавата издържа тези идиоти…

Много е жалко да видиш по една телевизия „ ефектен “ репортаж от „ побоя “ над някакъв диалектен скиор над Банско, а след това да ти пуснат впечатляващо добре платена реклама от туристическото ведомство, която кани хората на отмора в България!

Това приказва за тотална идиотия във връзка с българската туристическа политика. На държавно управление, на медии, на страна. Много ми се ще да видя какво ще се случи, в случай че в турска национална телевизия се промъкне репортаж за окрадена хотелска стая в Белек. Или в гръцката – за високи сметки в Санторини.

Тук не става дума за осведомително затъмнение. Тук става дума за проветряване на главите от дребнотемие. И за бизнес. За бизнес, който вкарваше милиарди в държавната хазна. Вкарваше, тъй като с това схващане на проблемите, с това отношение към българския туризъм, с тази епидемиологична рецесия, той ще спре да вкарва. Намаляването към този момент стартира.

Кризата в бранша е в действителност голяма! Минете по основната пешеходна улица в Банско. Битката на механите за всяко едно гладно гърло, разхождащо се там, е жестока. Изскачат хора от всякъде и те канят, дърпат, трансформират го в кулинарен пехливанлък. Знаят че спасението им си ти, тъй като страната ги е загърбила.

Правителството даде обещание помощ на тези хора. До момента такава няма. Хубаво, финансово не може, само че има други, имиджови способи. Събери притежателите на огромните медии, изясни им, че като наливаш в бездънните им каци милиони от държавната хазна, най-малко да не плюят по бизнеса, който цялостни тази хазна.

Какво разбрахме дотук от Пампорово? Че синчето на един народен представител отишло на пистата без телефон и полицията незабавно го намерила! Вълнуваща информация, няма що! А, да, хванали и 3 съветски проститутки.

Какво разбрахме дотук от Боровец? Полицаи скрито се хранели всеки ден в един ресторант, с цел да го оставят да работи в неспазване на ограниченията.

Какво разбрахме дотук от Банско по малките екрани? Супата била 30 лв., било цялостно с Омикрон, падат лавини непрестанно и бият горе на пистата!

Хора, това е идиотско, плюете в кацата, от която преяждате! И следващата година ще останете гладни, тъй като няма да има какво да рекламирате, от какво да сучете.

Най-тъпото е, че огромна част от тези, които водят войната с Банско, тичат събота и неделя там. И не си потеглят, до момента в който не се тагнат я от Обецановата, я от VIP Room със супите по 30 лв., я горе от пистата, преди да са ги „ набили “. И необичайно, не ги е боязън даже от омикрона в Банско, за който сами са съобщили.

Откакто Коронавирус стъпи в България, страната е в перманентна война с Банско. Все още никой не може да изясни за какво в разгара на сезона преди две години, този курорт единствен (!) бе затворен от управляващите като паразитно гето. Никой не може да изясни за какво там към момента няма втори въжен превоз, нищо, че предизборно няма партия, дето да не го е дала обещание! Няма пояснение и за медийната акция през днешния ден против Банско.

На този декор няма пояснение и за какво Банско за 10-та поредна година е определен от самите международни туристи за курорт №1 на България.

Всъщност има – хората харесват това, което страната се пробва да унищожи!

Волно или неволно…
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР