Много е писано по темата, как да разберете чувствата на

...
Много е писано по темата, как да разберете чувствата на
Коментари Харесай

Ето как всяка зодия напуска половинката си

Много е писано по тематиката, по какъв начин да разберете възприятията на обичания човек и да разберете дали изобщо е влюбен. Има доста способи да определите, че обичаният ви човек желае да ви напусне. Астролозите считат, че всяка зодия има друго държание. Жените би трябвало да вземат под внимание техните препоръки, с цел да схванат незабавно, в случай че половинките им решат да се откажат от тях.
Овен
Представителите на зодия Овен са почтени и няма да играят за следващ път. Те признават възприятията си намерено, незабавно стартират да ухажват. Така, в случай че човек мисли за разлъка, още преди да направи самопризнание ще стане ясно. Целият му език на тялото ще покаже, че той не принадлежи на вас.
Телец
Мъжете Телец са доста дейни като гаджета. Дори спечелили своя сътрудник, те не престават да обсипват с похвали, провеждат дребни празници и подаряват цветя, без причина. Ако това държание се промени, има причина да се замислим. Може би различен към този момент получава всички тези любезности? Друг проблем е, че Телецът не желае да нанася доста болежка на колегата си, по тази причина ще забави своето „ довиждане “ до последно. Ако Телецът е умислен и постоянно е с печален взор, то евентуално мисли по какъв начин най-добре да остави обичаната си.
Близнаци
Близнаците просто не могат да останат сами. Това се отнася до заниманията и персоналния им живот. Те са непрекъснато заобиколени от другари и познати, само че по-късно стартират да отделят по-голямата част от вниманието на колегата си. Те не престават да купонясват и да се срещат с другари, само че водят обичания със себе си или се отхвърлят от заниманието в интерес на фамилията. Ако Близнаци ненадейно са стартират да се бавят на работа; Ако постоянно почиват настрана от обичаната си, най-вероятно възприятията им са изстинали и мислят по какъв начин най-добре да изоставен дамата.
Рак
Като цяло Раците са доста нежни, лоялни фамилни мъже. Те, обаче имат специфичност - постоянно са подготвени да слушат другите, а самите те избират да крият тайните си, даже от най-близките, с цел да не ги тормозят. Така че не е елементарно да се реши от мъжа Рак, че е решил да напусне. Партньорката му би трябвало да се тормози, в случай че той стартира да се нерви при деликатност или спре да се смее на общите им смешки.
Лъв
Мъжете, родени под знака на Лъв, са доста горди. Те могат да бъдат прелестни любовници. Жената до тях постоянно ще е заобиколена от внимание, отбрана, похвали. Лъвовете мъчно се помиряват с клюките зад тила си и могат дълго да обмислят раздялата с жена, продължавайки да се грижат елегантно за омразната половина. Ако дамата осъзнае, че Лъвът се приготвя за сериозен диалог, то равнището на романтика чезне. Тогава несъмнено ще приказваме за разлъка.
Дева
Девите са странни мъже. Те могат да са нежни сътрудници и по-късно да стартират да изчезват от радара, да измислят странни оправдания за отсъствието си, да търсят причина да не се срещат. Обикновено те самите принуждават колегата си да ги напусне самичък или връзката изчезва постепенно и незабелязано. Колкото по-рядко виждате мъжа Дева наоколо, толкоз повече би трябвало да мислите над това.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР