Много двойки, които познаваме, изглежда не бързат да сключват брак

...
Много двойки, които познаваме, изглежда не бързат да сключват брак
Коментари Харесай

Защо той не ти предлага брак?

Много двойки, които познаваме, наподобява не бързат да подписват брак и живеят с години просто като гаджета. Погледнато в профил това може би наподобява извънредно и необяснимо – за какво, когато са толкоз време дружно, не подхващат тази крачка?
Има няколко съществени аргументи, заради които мъжете не желаят да предложат брак, само че до момента в който те се чудят – доста евентуално е дамата до тях да се умори да чака и просто да си тръгне.
 31 късметчета съгласно датата ти на раждане 31 късметчета съгласно датата ти на раждане
Датата, на която сме родени, е специфична и в никакъв случай не е инцидентна. Носи заряд за самите нас, за характера ни и това какъв шанс ни се па...
1. Не е сигурен в теб – да, това е най-очевидната и постоянно най-вярната причина за какво един мъж не желае да предложи брак на партньорката си. Има обич, има почитание, само че липсва нещо огромно, за което не могат да си затворят очите – и това е методът, по който усеща сърцето им. Когато несигурността се е загнездила надълбоко в душата на един мъж, надали ще предложи брак, просто с цел да угоди на приятелката си.
2. Не вижда по какъв начин това ще промени нещо – доста мъже са на мнение, че бракът не трансформира взаимоотношенията сред една двойка, не ги прави по-силни и действително е просто събиране, което да зарадва околните и роднините.
3. По-лесно е за разлъка – мъжете мислят практично. При възможна разлъка не могат да си показват разправии с юристи, делене на имущество и какво ли още не. Страхуват се, че една разлъка при подписан брак би била доста комплицирана, в противоположен случай – всичко би станало бързо и елементарно.
4. Скъпо е – е, не звучи доста сантиментално, само че както към този момент споменахме, мъжете мислят практично. Много от тях не могат да си показват по какъв начин ще дадат 10-15 хиляди за един ден, вместо да си създадат ремонт на жилището или да създадат нещо доста по-смислено с такава огромна сума.
 Какви са в любовта зодиите Овен, Телец и Близнаци Какви са в любовта зодиите Овен, Телец и Близнаци
В любовта всички сме разнообразни, само че и си приличаме по толкоз доста неща. Трудно ни е да се доверяваме, елементарно се влюбваме и какво ли още...
5. Приятелите му не го вършат – въздействието на приятелите е доста огромно. Ако множеството хора към него не са сгодени, нито женени, за тях това не наподобява като нужна крачка. Сравняването с другите постоянно е мощен претекст, който от време на време може да обърка нещата.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР