Много често поддържаме връзки, които не само не ни правят

...
Много често поддържаме връзки, които не само не ни правят
Коментари Харесай

Има поне 5 признака, че партньорът ви не е единственият

Много постоянно поддържаме връзки, които освен не ни вършат щастливи, само че и индивидът до нас напълно не е подобаващ за нас. Когато си мислите, че имате усеща към някого, само че в това време всичко в него ви се коства толкоз неправилно, че някакъв глас вътре във вас ви нашепва, че той не е за вас, послушайте го. Има нещо правилно в интуицията. Никога не я подценявайте. Има признаци, които издават, че индивидът, който си мислите, че е „ единственият “ в действителност надалеч не е подобен.

Той не схваща целите ви
Точният за вас сътрудник, който ще ви обича абсолютно, няма да ви съди за това какви са целите ви. Той ще ги приема такива, каквито са. Ако не почита това, което е значимо за вас, мъчно ще имате щастливо бъдеще в такава връзка, обхваната от недоразумение.

Той ви съди
Може би сътрудникът ви има друга визия за живота и му е мъчно да разбере вашата. Нормално е двама души да не мислят по безусловно еднакъв метод. Не е обикновено обаче, когато той ви съди за вашите гледни точки и разбирания. Ако ви обича, би трябвало да приема всичко във вас, без да ви съди.

Кара ви да се чувствате добре и в същото време ви разочарова и наранява
Всяка персона има своите спорни страни. Случва се да се разочароваме от обичаните си хора и това е изцяло обикновено. Но в случай че вие в никакъв случай не сте сигурни в мислите и настройките на колегата си, в случай че непрестанно ви тласка от благополучие към обезсърчение, това ще ви се отрази извънредно отрицателно в дълготраен проект. Непостоянството в връзките изтощава и убива щастието.

Не се смеете на шегите му
Може да звучи незадълбочено на пръв взор, само че е значимо да се смеете дружно на шегите си. Ако не успявате да разберете хумора на другия човек, това е неприятен знак, тъй като единствено си представете с времето какъв брой мощно ще стартира да ви нервира комизъм, който не харесвате. Една дребна детайлност като тази може да се трансформира в сериозен мотив за отрицателни усеща.

Нямате предпочитание да му отвръщате на известията
Ако не усещате ентусиазъм да пишете на по този начин наречения си обичан човек, несъмнено има нещо гнило в връзките ви и интуицията ви се пробва да ви го подскаже. Ако сте с точния за вас сътрудник, вие няма да чувствате връзката с него като обвързване, а ще имате потребност да поддържате връзка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР