Много черни облаци са надвиснали над България!Това, което се случи

...
Много черни облаци са надвиснали над България!Това, което се случи
Коментари Харесай

Грета Ганева: И Илия Павлов не би повярвал, че Главният Мултак ще председателства парламента

Много черни облаци са надвиснали над България!

Това, което се случи през днешния ден, даже и моят съсед Илия Павлов, лека му пръст, не би повярвал - през 2022година Главният Мултак, на който персонално връчи това звание още през деветдесет и не знам коя си година, да ръководи Народното събрание с гласовете на всички, в които някогашната Държавна сигурност се разклони, написа адвокатГрета Ганева в коментар за.

Сега и Доган може да затвори случая Росенец, тъй като днешният успех на някогашната Държавна сигурност посредством някогашната Мултигруп, сподели ясно кой кара влака, тоест по какъв начин работи страната.

Много черни облаци са надвиснали над България. Оформи се болшинство, което както и да ви го опаковат, ще си се комплектова, ще си гласоподава законите по пакета за 16-те милиарда лева и ще си ги вземе, както то си знае.

Ще даде един-два курбана от Големите глави, да мирясаме и до момента в който разпъваме лакърдиите в интернет, ще оглозгат и най-малкия кокал.

Като им свърши мандата, ще са захлебили задоволително да ви купят гласовете и ще сте щастливи най-малко тока да можете да си платите.

Дотогава всеки ден си повтаряйте, че вие им дадохте власт.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР