ММС ни осигуряваше всичко необходимо по време на олимпийските цикли

...
ММС ни осигуряваше всичко необходимо по време на олимпийските цикли
Коментари Харесай

Невяна Владинова: Целият екип зад ансамбъла ни в Токио имаше една цел - да прослави България

ММС ни осигуряваше всичко належащо по време на олимпийските цикли за Рио 2016 и Токио 2020, разгласи някогашната националка по художествена гимнастика
" Грандиозният триумф на ансамбъла ни на Олимпиадата в Токио се дължи на огромен екип от хора. Те се водеха само от предпочитание да популяризират България. Това оказа помощ доста ". Това съобщи в изявление за някогашната състезателка от националния ни тим по художествена гимнастика Невяна Владинова.

" Ще стартира, несъмнено, от девойките и техните треньори (Весела Димитрова и Михаела Маевска). Хората, които работят директно с тях в залата – хореографи, доктори, кинезитерапевти, съдии. Без хубавичко работа на администрацията на федерацията, тимът нямаше да има нужните условия, с цел да се приготви на това равнище. Дължи се и на традициите и историята, които имаме в този спорт. Всяка една гимнастичка в националния тим подхожда с готовност, отговорно и амбициозно, с цел да стане част от тази история. Да не не помни и девойките от предходния отбор, които започнаха крачките и проправиха път до медалите. Познавам всички, които спомогнаха за този исторически триумф. Те се водеха само от предпочитание да популяризират България. Това оказа помощ доста ", съобщи една от най-хубавите и обичани гимнастички на България в последното десетилетие.

Тя е безапелационна, че в олимпийските цикли за Рио 2016 и Токио 2020 управлението на ММС отпред с министър Красен Кралев е правело всичко належащо за триумфите. " През цялото време имахме безусловно всичко подсигурено, с цел да имаме комфорта просто да работим крепко и да реализираме триумфи. Министерството постоянно ни поддържаше, както имам вяра, че ще бъде и за напред. От каквото имахме потребност, обвързвано с тренировки и надпревари, го получавахме. Съответно ние се отблагодарявахме с медали и достижения ", съобщи Владинова.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР