ММА боеца от Русе Петър Иванов беше привикан в полицията

...
ММА боеца от Русе Петър Иванов беше привикан в полицията
Коментари Харесай

Петър Иванов, заподозян, че е уцелил със снежна топка Кирил Петков, пред Lupa.bg: 4 часа ме разпитваха в полицията!

ММА боеца от Русе Петър Иванов беше привикан в полицията през днешния ден, с цел да бъде разпитан дали е замервал със снежна топка премиера Кирил Петков. За това " мъжество " загатна през вчерашния ден самия той в своя обява във Facebook, която след това изтри. Репортер на Lupa.bg единствен съумя да се свърже с Иванов. Открихме го на телефона на негов другар - притежател на бензиностанцията " Русе Ойл ". Петър Иванов беше очевидно раздразнителен и упрекна медиите, че са го злепоставили. Предаваме диалога буквално:



ММА боеца Петър Иванов (в средата, с аления подготвителен екип) в спортния клуб в Русе

- Г-н Иванов, вие ли уцелихте със снежна топка премиера господин Кирил Петков?

- Всичко ще се реши по правосъден път! Ще осъждам всички в този момент, по ред на номерата, към този момент съм си наел юрист... 4 часа са ме държали в полицията да пиша пояснения поради тези нелепости...

- Какви нелепости? Вие самичък се похвалихте през вчерашния ден във Facebook, че сте го заремял...

- Не е правилно. Написах единствено, че ми е прецизен мерника и че Кирил Петков е американска подлога. Това не значи, че аз съм го уцелил. Заради такива простаци като вас, дето пишат клюки, съм писал часове наред пояснения в полицията.

- Защо ме обиждате?

- Ами тъй като сте простаци. Незаконно е въобще да ми пишете името, нямате никакви доказателства, че аз съм мятал снежна топка. Идиоти!

- Но вие самичък се хвалите с това

- Не е правилно. " Точен ми е мерника " нищо не значи. Всичко ще се реши в съда! Друго нещо да ме попитате?

- Не, това искахме да изясним - дали сте замерял премиера със снежна топка и за какво.

- Казах ви към този момент - по правосъден път ще се реши дали съм или не съм. Журналистите ми очерниха името - за какво не напишете за моите благотворителности, за хубавите неща, които съм правил, а ме забърквате в това? Наел съм си юрист.

- Тоест, в този момент може да напишем, че не сте вие индивида, замерял със снежна топка Кирил Петков?

- Да. Не съм аз.



Снежна топка уцели Кирил Петков на 3 март. Министерство на вътрешните работи проверява кой е индивида, метнал я по премиера. Днес в полицията в Русе в продължение на 4 часа е бил разпитван Петър Иванов, който през вчерашния ден самичък загатна с пост в обществената мрежа, че има " прецизен мерник "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР