„Младостта често пъти е съпътствана с неопитност, а за съжаление

...
„Младостта често пъти е съпътствана с неопитност, а за съжаление
Коментари Харесай

Петър Чолаков: Петков показа, че няма да бъде воден за носа

„ Младостта неведнъж е придружена с неумелост, а за жалост и с доверчивост. За това се заплаща доста тежка цена в политиката. Тъй като за положително или за зло българските гласоподаватели свързват „ Продължаваме промяната “ с президента Радев, грешките, позволени от Политическа партия, ще се пишат и на президента Радев “, сподели той пред БНР.

„ Ситуацията може да се интерпретира по два метода. Едната интерпретация, видяхме в медии, близки до предходните ръководещи и се стартира от анализатори, които не харесват настоящето ръководство: ето, най-сетне пристигна този разкол, за който предупреждавахме от месеци – сред президента Румен Радев и Кирил Петков. Аз имам друга интерпретация – добре, че по висшите институции в България не се приказва по всички въпроси с еднакъв глас, хубаво е, когато се чуват разнообразни отзиви и има рецензия, основана на обстоятелства “, уточни Чолаков.

„ Петков би трябвало да бъде много по-внимателен, тъй като има младежко безстрашие, в това число при визитата в Северна Македония “, счита политологът. Според него предизвестието на президента е било доброжелателно.

Той разчита жеста на президента на РСМ Стево Пендаровски посредством срещата му с ОМО „ Илинден “, „ една доста странна организация, която на практика може да бъде избрана като сепаратистка “, като „ меко казано провокация по отношение на българските институции “.

Предлаганите от Движение за права и свободи промени в Конституцията са опит да бъде откраднато знамето на смяната, разяснява още Петър Чолаков.

„ Това, което от Движение за права и свободи се пробват да кажат, е – партиите на смяната не са четири, партиите на смяната са най-малко пет и една от тези партии е Движение за права и свободи. Защото тези промени, които те оферират, доста от тях, съответстват с това, което се стартира като хрумвания и от Политическа партия, и от президента. Това е опит на Движение за права и свободи да подмени политическата действителност. Нещо, което е доста добре познато в логиката на психиката – тази техника се назовава „ затъмняване “. Българският народ го е споделил доста тъкмо – вършат ни на луди. Аргументът на Движение за права и свободи е доста хитро подложен “, добави политологът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР