Младоженците. Снимка: Pamporovo, Facebook Новото семейство София и Габриел Цигови са

...
Младоженците. Снимка: Pamporovo, Facebook
Новото семейство София и Габриел Цигови са
Коментари Харесай

Бургазлии станаха семейство на връх Снежанка

Младоженците. Снимка: Pamporovo, Фейсбук

Новото семейство София и Габриел Цигови са си споделили заветното „ Да “ на връх Снежанка в Пампорово. Те са избрали необикновеното място за начало на фамилния си живот, под магичните звуци на родопски гайди , карайки ски . При надморска височина от 1926 м , към 50 души техни родственици и другари са споделили, този по този начин значим миг за тях.

Младите влюбени са разказали, пред кореспонденти, че са дружно от 8 години и в този незабравим ден са си дали обети за честност и заричане за безконечна обич , която да устои на житейските неволи.

„ Той за мен е всичко! Аз когато се срещнах с него бях на 15 години “, споделя София.

„ Предложих ѝ брак в Прага на една кула. Тя не очакваше въобще. Пак сме до кула, само че не сме на нея. И двамата сме сложни характери и има на места някое скандалче, само че това е обикновено в фамилния живот “, безапелационен е Габриел.

Празник на любовта , смеха и щастливото вечно . Така семейство Цигови са увековечили своето ново начало, като са оставили дълготраен спомен и незабравими страсти освен за себе си , а и за всички туристи на Пампорово.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР