Младо семейство от Смолян направи дарение от 1000 лева на

...
Младо семейство от Смолян направи дарение от 1000 лева на
Коментари Харесай

Младо семейство от Смолян дари 1000 лева на Отделението по педиатрия

Младо семейство от Смолян направи подаяние от 1000 лв. на Отделението по педиатрия към МБАЛ „ Д-р Братан Шукеров “ - Смолян. Мария и Иван Станчеви са брачен партньор и брачна половинка от една седмица. Предупредили в поканите гостите си, че средствата за цветята ще бъдат оползотворени с благотворителна цел.

„ Искахме да създадем нещо положително в деня на сватбения си ден, една благотворителна идея и да дарим парички. Първоначално не знаехме защо, само че след това взехме решение да е за Детско поделение “, сподели Мария Станчева. Съпругът й Иван добави: „ Нека вършим повече положително на този свят “.

Средствата бяха дарени на началника на Детско поделение доктор Емил Шалдъров в наличието на доктор Даниела Дариткова, която бе дежурна в отделението. „ Радвам се, че има българи, които мислят за децата ни, тъй като май оставихме детското опазване на здравето на самотек. Рядко са, уповавам се да стават от ден на ден. Искам да благодаря и на сътрудниците, които идват да оказват помощ на детско, тъй като страдаме от огромна липса на фрагменти, и които се грижат за нашето поделение “, сподели доктор Шалдъров. „ За страдание кадровият недостиг е изключително осезателен в детското опазване на здравето. Ние в действителност имаме потребност от сътрудници, които да дойдат тук, да специализират педиатрия, тъй като отделението ни е акредитирано “, уточни доктор Дариткова.

Д-р Шалдъров и доктор Дариткова изрекоха своите големи благодарности на донорите, като им пожелаха доста здраве, благополучен фамилен живот и благополучие.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР