Младо момиче остана приятно изненадана от добра постъпка в Пловдив.Жената

...
Младо момиче остана приятно изненадана от добра постъпка в Пловдив.Жената
Коментари Харесай

Момиче се удиви от мил жест в пловдивски автобус

Младо момиче остана прелестно сюрпризирана от добра постъпка в Пловдив.

Жената се е наложило да пътува от София до Пловдив, с цел да посети доктор. На връщане се качила на рейс, само че схванала, че не може да се заплаща с карта.

Пламена имала единствено 30 стотинки в портмонето си. Непознато момиче предложило да заплати билета ѝ, а по-късно водачът услужил с левче за идващия рейс.

„ Днес пътувах от София до Пловдив и откакто си свърших работата при лекаря, до който отивах, се качих в един автобус. Бръкнах си в джоба да си извадя картата, само че се оказа че тук с карта не може да се заплаща, а аз имах 30 стотинки в портфейла и не можех да приказвам, тъй като не ме беше пуснала упойката… не можех по никакъв метод да се разберя с водача, добре, че беше едно благо момиче. Момичето предложи да ми заплати билета, за което доста й благодаря, а по-късно водача ме откара до гарата и ми услужи с левче за идващия рейс, желая да благодаря и на водача (въпреки че първоначално не се разбрахме). Надявам се да го прочетат, в случай че са в тази група, “ написа Пламена Кривачкова.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР