Младо момче се прояви в автобус от градския транспорт. Той

...
Младо момче се прояви в автобус от градския транспорт. Той
Коментари Харесай

Грозно и срамно! Младо момче псува и плаши кондукторка ВИДЕО

Младо момче се прояви в рейс от градския превоз. Той се е возил в транспортното средство без билет. Случката е от Варна. При появяването на кондукторката стартира скандал. Жената го гони и упорства младежът да слезе от автобуса.

Момчето отвръща с грозни думи и закани. В този миг останалите пасажери са стъписани. Никой обаче, не показва позиция, нито пробва да се застъпи за дамата.

„ Вижте го хубаво! Ще бъда признателен, в случай че някой го разпознае, или най-малко да видят родителите какъв неприятен генетичен материал са създали!!! Ай, да ти е честито, брато, към този момент си прочут!, “ показа създателят на обявата.

„ По този мотив желая да кажа, че непрекъснато виждам някакви 15-17-годишни в рейсовете, които се возят без билет и се държат извънредно безочливо със служителките. Аз персонално съм се карала с тях, тъй като никой от скапаните жители вътре не вземат позиция, имало е и мъже… Отдавна желаех да пусна обява, едно че тези гнусни лапета са за строго наказване, не поради билета, а поради склонността им да унижат и да се подиграват с стара жена, друго, че още по-големия позор, е че хората мълчат и я оставят сама да се пази, “ разяснява жена.

„ Искам да попитам там присъстващите. Не Ви ли е позор да оставите един глезльо да се държи по този метод, и да не се намесите и да отбраните дамата!? Как спите бе " мъже "? Какво достолепие имате? Или всички сте мъже като ударите две ракии, или единствено в къщи пред дамата? Жалко! За това пораства такова потомство, “ възмути се друга.

Повечето коментиращи мъже, изрично обявиха, че в случай че бяха в този миг на мястото, нямаше да си мълчат.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР