Младият поет Константин Трендафилов изтърпя едва няколко месеца щурата певица

...
Младият поет Константин Трендафилов изтърпя едва няколко месеца щурата певица
Коментари Харесай

Гаджето на Дара я заряза! Хукна след друга певица от Х фактор!


Младият стихотворец Константин Трендафилов изтърпя едвам няколко месеца щурата певица Дара. От известно време двамата към този момент не споделят нито общи селфита, нито общи клипчета, както преди.

Раздялата им обаче въобще не е била трагична, защото наподобява, че към този момент са я преодолели. Нещо повече. Константин Трендафилов намерено демонстрира интерес към една от новите звезди на Х фактор – неотдавна отпадналата англичанка Манал. Той агитираше приятелите си в обществените мрежи за нея. А след отпадането й от шоуто, по всякакъв начин се пробва да се домогне до нея посредством обществените мрежи.

Константин и се срещнаха напролет по време на фотоси за „ Черешката на тортата “. Още тогава си личеше, че са се харесали. А малко по- късно признаха, че са станали гаджета. Двамата отидоха дружно на отмора в Гърция. А след това даже работиха по два общи плана.
Дара и Константин устояха единствено едно лято
Първо, Константин уреди Дара да взе участие в негова реклама за мобилен оператор. После написа текста към последния шлагер на певицата „ Недей “. Но очевидно с това са се изчерпали връзките им.

Младата певица не желала още да подхваща сериозна връзка. А неконтролируемият й темперамент сигурно е пристигнал допълнително на поета- рекламист. Но певиците от Х фактор очевидно му останат уязвимост, защото в този момент интензивно се увърта към екзотичната хубавица Манал. Английската актриса, която живее в България от няколко години, му е по- близка до възрастта.

Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР