Младият нападател на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд сподели, че през

...
Младият нападател на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд сподели, че през
Коментари Харесай

Хеттрик на Бербатов е един от любимите спомени на Рашфорд


Младият нападател на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд показа, че през целия си живот е бил почитател на "червените дяволи ". Английският национал е част от школата на клуба от седемгодишна възраст, а към този момент се наложи като един от най-хубавите нападатели във Висшата лига.

"Първият мач, на който присъствах онлайн, беше победа над Реал Мадрид с 4:3 на "Олд Трафорд ". Роналдо вкара хеттрик за Реал. Да усетя тази атмосфера бе нещо необикновено. Юнайтед постоянно са били моят тим. Когато станах на 8-9 години, започнах да отивам на всеки домашен мач. Спомням си хеттрика на Бербатов против Ливърпул, както и мача със Сити, когато Уаза (Рууни) вкара оня гол със задна ножица. Мачовете, на които не можех да участвам, гледах в Ютюб. Полуфиналът в Шампионската лига против Барселона през 2008 ми беше обичан поради атмосферата. Винаги ми е харесвало да виждам историческите мачове на клуба ", показа Рашфорд в изявление за FourFourTwo.

"Идолите ми бяха Уейн Рууни и Кристиано Роналдо. Това, че можех да ги виждам от близко, до момента в който раста, и да видя по какъв начин се трансформират във велики футболисти, беше ужасно. Проследих тяхното странствуване във футбола ", добави 22-годишният футболист.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР