Младият нападател на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо бе наречен палячо

...
Младият нападател на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо бе наречен палячо
Коментари Харесай

Играч на Копенхаген: За мен Гарначо е един палячо

Младият нападател на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо бе наименуван " клоун " поради дейностите си при загубата от ФК Копенхаген с 3:4 в сряда.

Аржентинецът се опита да утъпче точката за осъществяване на дузпа и по този начин да затрудни изпълнителя Гонсалвеш, както се случи в първия мач сред двата тима, когато гостите пропуснаха в края и Червените дяволи завоюваха с 1:0.
 Треньорът на Копенхаген призна: Имахме шанс, аления картон промени обстановката
Треньорът на Копенхаген призна: Имахме шанс, аления картон промени обстановката

Якоб Нееструп разяснява успеха над Манчестър Юнайтед

Този път обаче, датчаните не позволиха Гарначо да се приближи до мястото и да повтори дейностите си, след което дузпата бе вкарана в края на първото полувреме.

" Видях, че той се пробва да направи нещо по отношение на мястото за осъществяване, само че Кевин Дикс го блокира. Веднъж към този момент го стори, само че повторно да го направи и то на нашия стадион? За мен той е един клоун. Има детска душeвност, откакто желае да опита нещо сходно при посещение. Едно е вкъщи в 97-ата минута, само че в този момент просто не го разбирам " съобщи бранителят Денис Вавро.

Съотборникът му Лукас Лерагер също имаше какво да каже на 19-годишния Гарначо. " Понякога играчите от огромните клубове се възгордяват, само че е хубаво да знаят, че и те са хора. В една обстановка симулира и аз му споделих някои неща, които не бяха приятни, само че демонстрирах почитание. Той просто би трябвало да знае, че симулациите не водят до нищо ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР