Младият лекар от ВМА д-р Габриел Димитров, който нашумя в

...
Младият лекар от ВМА д-р Габриел Димитров, който нашумя в
Коментари Харесай

Скандално ВИДЕО: Млад лекар от ВМА попиля Бенатова за К-19 и я закова с този въпрос

Младият доктор от ВМА доктор Габриел Димитров, който нашумя в мрежата, громейки мангъровците, на канала си "Честен рептил ", в този момент разрушава изказванията на журналистката Миролюба Бенатова за ковид и сериозността на пандемията.

"Миролюба Бенатова в изявлението си с ген. Мутафчийски съумя да посее подозрение в съответното противоепидемично държание и раздели обществото на две. Колко добре остаря изявлението ѝ и по какъв начин наподобява то през погледа на COVID-19 пандемията през месец ноември в България?

Този път отговорите на въпросите ѝ са дадени от мен. Пишете долу в мненията, ще се веселя да видя вашето мнение по отношение на изявлението сред Бенатова и проф. Мутафчийски.

Абонирайте се, харесайте видеото и споделете с другари, в случай че желаете да чувате повече от мен. Благодаря ви за поддръжката! Само науката ще ни избави ", приканва той в анотацията към клипа си.

Ето малко обобщение:

„ Изкарах коронавирус както се очакваше от младеж. Всеки ден слушам за заболели близки, за близки, които не просто са заболели, само че боледуват тежко. Всеки ден виждам изявления за умрели лекари, за умрели учители”, сподели лекарят.

„ На първо място сме в Европейския съюз по смъртност по глава от популацията. Какво повече би трябвало да стане?”, попита той.

Наложените през май месец противоепидемични ограничения ни подредиха в Топ 5 в Европа. По смъртност бяхме на четвърто място. Сега, откакто посяхте семето на подозрението в съответните противоепидемични ограничения, има систематични неточности и от хората, и от страната, само че вас ви няма, мълчите”, акцентира експертът.

„ Нито аз, нито вие дефинираме пика. Намираме се във втора вълна, която ще продължи да катери, в случай че хората не престават да не слушат тези, които схващат най-добре – специалистите.


Медикът опроверга тезата на журналистката, че броят на инфектираните се усилва с увеличението на тестванията. „ По-малкият брой проби постоянно водят до по-голям % позитивни. Пандемия има. Това, че смятате увеличението на броя проби за манипулативен инструмент, е въпрос на капацитет”, съобщи доктор Димитров.

„ Каквото и да кажа аз, колкото и да ви повторя да слушате специалистите, каквито и да са обстоятелствата, вие отново ще вярвате на себе си, че определянето на пика е манипулативно. Как да реша вашия чисто интелектуален проблем?”, попита той.

„ Всеки ден умрелите са доста, един живот е доста, без значение от това, че ги подценявахте. Когато специалистите демонстрират с обстоятелства и данни, тогава има пик, идващия път ги послушайте”, посъветва я лекарят.

Вашата доктрина, тази на няколко телевизионни звезди, които вие представяхте за специалисти, се провали с пагубни последствия”, безапелационен бе медикът.

„ Сега осъзнавате ли, че посяхте семето на подозрението в съответно държание: Гложди ли ви съвестта? Наясно ли е, че и вас ще застигне, в случай че към този момент не е? Колкото страни сметнаха като вас, толкоз и се отхвърлиха ненадейно от теорията, че по-бързото е по-добре, откакто ги застигна обаче”.

„ Т.нар. „ пропуски и грешки” ни вкараха в Топ 5 на най-добре справилите се страни в Европейски Съюз.. То разсъни съществени подозрения и раздели обществото на две. Чувствайте една огромна част от систематичните неточности, за които толкоз доста желаете да говорите в това изявление. Всявате подозрения в съответно противоепидемично държание. Дадохте огромна естрада на хора, които наподобяват на специалисти, само че в действителност са телевизионни звезди”, укори я доктор Димитров.

„ Плюхте на труда на хората, които се занимават със оправянето с тази бедствена ситуация”, гневи се медикът.

„ Аз не си падам по вашия черен комизъм, който заплашва моите близки”, уточни лекарят.

Припомняме, че напролет Бенатова опита да предизвика и шефа на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски в скандално изявление, което той приключи с думите „ Яко ще се мре”. Ще се извини ли журналистката за думите си, когато през днешния ден стотици почтени българи са покосявани от заболяването.

Бенатова приказва за разнообразни типове мисирки и се оплаква от свободата на словото, а по-голяма мисирка от нея не може да се откри. Тя хвърли от кабинет на кабинет да предизвика българските лекари, които с цената на живота си се борят за живота на хиляди българи.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР