Младият колоездач, който пострада при нелеп сблъсък с 13-годишно момиче

...
Младият колоездач, който пострада при нелеп сблъсък с 13-годишно момиче
Коментари Харесай

Колоездачът, който се блъсна в момиче с тротинетка в центъра на Варна, подобри собствения си рекорд

Младият колоездач, който пострада при безразсъден конфликт с 13-годишно момиче на тротинетка в центъра на Варна към този момент е добре, научи Varna24.bg .

Димитър Димитров даже се похвали за медията ни, че на 19 юли е подобрил собственият си връх, като е минал 170 километра от Варна до Шумен с велосипеда си.

Във видео, предоставено за Varna24.bg, той разяснява всяко обитаемо място през което минава и по какъв начин се усеща. 

Стана ясно, че актът, който му бе формиран за лишаване на преимущество на пешеходец, е паднал и Димитър ще бъде санкциониран единствено за това, че не е слязъл от велосипеда си, до момента в който пресича на кръстовището до Община Варна.

Припомняме, че Димитров пострада съществено при безразсъден случай с 13-годишно момиче на тротинетка, с което велосипедистът се засече при зелен сигнал на светофара на кръстовището на булевардите " Сливница " и " 8-ми крайморски полк ". 

" Бих желал да прикани хората, без значение дали карат автомобил, камион, колело, мотор или тротинетка да знаят, че няма по-ценно от здравето и човешкия живот и някой ни чака вкъщи ", показа още Димитър.

Младият мъж заяви, че откакто е тествал силите си във велопоход до Шумен, се приготвя за солова колоездачна обиколка на България. 

Повече виж във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР