Младият Кирил Търев, чийто рожден ден и по-точно неговото отпразнуване

...
Младият Кирил Търев, чийто рожден ден и по-точно неговото отпразнуване
Коментари Харесай

Някои са по-равни от равните: Младият общински съветник Кирил Търев наглее за нощния купон на закрито

Младият Кирил Търев, чийто рожден ден и по-точно неговото отпразнуване в пловдивско заведение сега е най-обсъжданата тематика в града под тепетата проговори за мега абсурда. Оказва се, че наглият юноша е общински консултант за втори мандат и е предприемач, който разчита на поддръжката на богатия си баща - Атанас Търев (звездно име в родната лека атлетика). Кирил е прочут с бохемския си анчин на живот, лъсквали коли и впрочем - с всички вероятни екстри за синчета, чиито родители им дават всичко на тепсия. Ето за какво обяснението на Търев не е изненадващо:

" Аз не мисля, че съм направил нещо неприятно. Пак споделям, че съм се събрал за тридесетия ми рожден ден със 70 индивида в заведение, което е за 400 индивида. Беше частно празненство и всякакви мерки бяха взети ", оправда се пред bTV общинският консултант под тепетата.

Вчера регионалният шеф Дани Каназирева бе безапелационна, че на ресторант " Сохо " ще бъде формиран акт и наложена санкция в размер на 3000 /три хиляди / лв. за неспазване на противоепидемичните ограничения и работа на заведението след 23:30, което е в несъгласие с решение на Областния спешен щаб.

На празненство то з арождения ден на Търев са се вихрили чалги и други музикални жанрове до 5 сутринта. И то на закрито. По време на възбрана з аработа на заведения. 

Всички сме равни, само че някои са по-равни, както се споделя в печално известния принцип.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР