Младият готвач от Айтос Иван е третият участник от отбора

...
Младият готвач от Айтос Иван е третият участник от отбора
Коментари Харесай

Шеф Ангелов изгони от Hell’s Kitchen млад готвач от Айтос

Младият готвач от Айтос Иван е третият участник от тима на мъжете, който напуща конкуренцията в Hell's Kitchen. Той за следващ път се показа нерешително по време на вечерната резервация и бе изпъден от началник Виктор Ангелов.

Денят стартира с мастърклас от началник Гунджа Чокхал, който вкара тима на мъжете в тайните на индийската кухня. Най-добре със задачата се оправи Георги, който завоюва имунитет, а оранжеви престилки взеха колоритният Чоткин и ексцентричният Димитър.

" Предизвикателството на Шефа " донесе нов късмет за номинираните да върнат куртките си. В него най-добре се показаха строгата, само че обективна Никол и нейната съотборничка Камелия. Вечерта се разви чудесно за Червените, които съумяха да проработят като добре смазана машина, предвождани от Чоткин.

По радикално друг метод протекоха събитията при сините, чиито водач беше Димитър. Грешките валяха една след друга и неуспехът не закъсня. Неспособността на младия Иван да образова новите си сътрудници в кухнята и невъзможността да овладее своята станция се оказаха задоволителна причина младият готвач да се елементарни с огромната фантазия за победа в Hell's Kitchen.

Утре в Кухнята на Ада кралица ще бъде невербалната връзка, а още един от участниците ще напусне играта. 

Не пропускайте новия епизод на Hell’s Kitchen 6 в четвъртък, 7 март, от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в и формалните профили на предаването във, и.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР