Младият бизнесмен Тодор Батков влиза ударно в модния бранш, като

...
Младият бизнесмен Тодор Батков влиза ударно в модния бранш, като
Коментари Харесай

Ексклузивно и първо в HotArena! Тодор Батков влиза в модния бизнес

Младият предприемач Тодор Батков влиза стремително в стилния отрасъл, като съгласно слуховете ще предложи на българския пазар най-голям клас фешън марки. Предприемчивият правоприемник на фамозната фамилия ще предложи на заможните български клиенти класни международни марки, които сега не могат да бъдат открити в България.

Запознати разкриват, че наскоро младокът е имал делова среща на високо ниво с един от най-големите и авторитетни търговци на първокласни дрехи в Русия.

В разследване на диалога им амбициозния предприемач е подхванал решително стъпки в развиването си в тази сфера. Той даже към този момент е заел и терен, на който ще се обитава бутика. В момента тече трескавата му подготовка по дизайна и преобразяването на обекта в новата първокласна шопинг дестинация.

С това си начинание обаче Батков-младши няма да изостави досегашните си занимания свързани с клубния живот у нас и СПА комплекса в Банкя, който менажира. Преди месец и половина Тодор Батков спретна и едно от най-яките празненства в столицата през летния сезон.

48-часовото Diamond`s Pool party събра на едно място представители на родния шоубизнес и най-изявените купонджии, като програмата включваше едни от най-хубавите родни диджеи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР