Младите шампиони са примерът, от който има нужда България, заяви

...
Младите шампиони са примерът, от който има нужда България, заяви
Коментари Харесай

Министър Илиев: Младите шампиони са примерът, от който имаме нужда в България

Младите първенци са " образецът, от който има потребност България ", съобщи спортният министър Димитър Илиев по време на гала, на която бяха отличени състезатели със обилни триумфи през миналата година.

" Г-н министър ръководител, уважаеми олимпийски, международни и европейски първенци, уважаеми господин ректор, скъпи другари и скъпи спортисти, добре пристигнали на първото по рода си награждаване 'Младите гении на България'. За мен е извънредно наслаждение да имам опция през днешния ден да бъда тук с вас, тъй като за мен най-големият капитал за една страна са хората в нея ", съобщи министър Илиев.

" Вие, като едни млади първенци, в действителност сте тъкмо образецът, от който имаме потребност в България. 

" Само един състезател може да знае какви старания полагате, с цел да достигнете равнището, на което се намирате... Колко ограничения, труд, воля, неизменност, дисциплинираност, отдаденост и здрави нерви трябват, с цел да можете да стигнете там, където сте. Вие сте нашата горделивост и нашата наслада. Благодаря ви от сърце. Искам да ви пожелая да имате доста мощ и огромни фантазии, в които да вярвате, тъй като колкото и положителни да сте, в случай че вие самите не вярвате, няма по какъв начин да стане. Още един път, благодаря от сърце на вас и на вашите треньори, които са с вас от заран до вечер. Благодаря на вашите федерации за това, че ви поддържат. Благодаря на вашите фамилии, тъй като и те търпят ограничения ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР