Младите хора обичат новите технологии, затова с интерес следят иновациите

...
Младите хора обичат новите технологии, затова с интерес следят иновациите
Коментари Харесай

10-те най-популярни марки сред американските младежи

Младите хора обичат новите технологии, по тази причина с интерес наблюдават нововъведенията на този пазар.

Това се удостоверява от неотдавнашно изследване на Morning Consult " Most Loved Brands ", което сподели, че измежду обичаните марки на младежите са фирмите, които работят в региона на новите технологии.

Експерти от Morning Consult са интервюирали над 400 хиляди души за задачата на проучването. Респондентите е трябвало да оценят фирмите въз основа на фактори като позитивно отношение към марката, доверие и публично въздействие.

Кои са 10-те марки, които са желани от младежите в Съединени американски щати?

10. UPS

United Parcel Service, Inc., или UPS, е американска компания, профилирана в експресни доставки и логистика. Седалището на компанията се намира в Атланта, щата Джорджия.

Всеки ден компанията доставя повече от 16,9 милиона товари на 9,4 милиона получатели допълнително от 220 страни по света.

Основната активност на компанията е експресна доставка на артикули и документи.

Компанията разполага със лична самолетна компания UPS Airlines с флоа от 237 самолета, която е една от най-големите флотилии в света. Обслужва повече от 220 страни и територии по света.

Компанията има 395 хиляди чиновници по целия свят, в това число 318 хиляди в Съединени американски щати и 77 хиляди в други страни.

9. Android

е операционна система за смарт телефони, таблети, електронни книги, цифрови плейъри, часовници, фитнес гривни, игрови конзоли, преносими компютри, ноутбуци, Гугъл Glass, тв приемници и други устройства.

Android се трансформира в най-революционната операционна система с помощта на развиването на революционната методология SCRUM.

На конференцията на разработчиците през май 2017 година Гугъл разгласи, че през цялата история на Android са задействани над 2 милиарда устройства с Android.

8. Samsung

Samsung е интернационална мултинационална компания, която създава електроника, полупроводници, телекомуникационно съоръжение, чипове памет, екрани с течни кристали, мобилни телефони и монитори.

В южнокорейския ИТ колос работят повече от 164 хиляди души в 124 офиса на компанията в 56 страни по света. Главният офис е в Суон, Република Корея.

7. Dollar Tree

Dollar Tree, Inc. е американска верига магазини с закрепени цени, къето стоките се продават по $1.

Седалището на компании е ситуирана в Чесапийк (щата Вирджиния), а самата верига влиза в листата Fortune 500 и наброява 13 600 магазина в 48 щата на Съединени американски щати и в Канада.

Магазините на компанията работят под името Dollar Tree и Dollar Bills. Освен това на веригата принадлежат и дискаунтърите Deals.

6. Nintendo

Nintendo е японска компания, профилирана в основаването на видео игри и конзоли за игри.

В допълнение към игровите конзоли и разнообразни развлекателни артикули, Nintendo се занимава с издаването на интерактивни симулатори за стрелково образование на военнослужещи.

Под въздействието на марката Nintendo се е развила субкултура на почитателите на тази компания, които са пристрастени към конзолите и игрите, които създава.

5. Target

Търговската верига Target съществува повече от 100 години и е една от най-големите в Съединените щати.

Target Corporation у компанията, притежаваща в най-голямата в Съединени американски щати верига за хипермаркети от пестелив клас. Ползва се с голяма известност както в Америка, по този начин и в доста други страни по света поради и наличните цени и огромния подбор артикули от най-различен темперамент.

4. YouTube

YouTube е в идео хостинг уебсайт, който дава на потребителите услуги за предпазване, доставка и проявление на видео.

Потребителите могат да качват, преглеждат, правят оценка, разясняват, прибавят и споделят всевъзможни видеоклипове.

Благодарение на своята елементарност и леснота на потребление, YouTube се трансформира в най-популярния видео хостинг уебсайт и втория уеб страница в света по брой гости.

3. Amazon

Amazon.com е американска компания, най-голямата в света по оборот измежду продаващите артикули и услуги през интернет и една от първите интернет услуги, фокусирани върху продажбата на същински потребителски артикули. Централата се намира в Сиатъл.

В момента Amazon.com обгръща 34 продуктови категории, в това число електронни книги, потребителска електроника, играчки, храни, артикули за семейството, спортни артикули и други артикули.

2. Гугъл

Гугъл е американска транснационална обществена корпорация, реорганизирана на 2 октомври 2015 година в интернационалния конгломерат Alphabet Inc., който влага в интернет търсенето, облачните технологии и рекламните технологии.

Гугъл поддържа и развива набор от онлайн услуги и артикули.

Гугъл ръководи повече от един милион сървъри в центровете за данни в целия свят и обработва повече от 1 милиард търсения и 24 петабайта потребителски данни всеки ден.

Бързият напредък на Гугъл от самото му основаване докара до появяването на огромен брой артикули, които не са директно свързани с главния артикул на компанията - търсачката.

Гугъл има такива онлайн артикули като пощенската услуга Gmail, обществената мрежа на Google+.

Компанията разполага и с настолни артикули като браузъра Гугъл Chrome, програмата за фотоси Picasa и програмата за незабавни известия на Hangouts.

1. Netflix

Netflix е американска компания за развлечения, снабдител на филми и телевизионни излъчвания, основана на поточно предаване на мултимедия.

Компанията е учредена на 29 август 1997 година от Ридм Хестингс и Марк Рандолф, основана е в Лос Гатос, Калифорния.

От 2013 година Netflix продуцира свои лични филми, поредици и телевизионни излъчвания. През 2016 година компанията пусна 126 истински телевизионни излъчвания и филми - повече от всяка друга мрежа или кабелен канал.

Към януари 2019 година компанията има 139 милиона клиенти по целия свят, в това число 58,5 милиона в Съединени американски щати. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР