Младен Кърстаич щял да следи с голям интерес как ще

...
Младен Кърстаич щял да следи с голям интерес как ще
Коментари Харесай

Кръстаич щял да следи с голям интерес как ще се вдигнат националите след неговото уволнение

Младен Кърстаич щял да следи с огромен интерес по какъв начин ще се вдигнат националите след неговото уволняване. Това споделил той пред хора от щаба си в Тирана. Сърбинът избухна в понеделник, като разгласи, че скоро би трябвало да закрием шампионата поради големия брой чужденци, написа " 24 часа ".

След неговото изявление шефът на профилигата Атанас Караиванов се разгласи за незабавното му уволняване. Това може да стане още през днешния ден след съвещание на изпълкома.
 Десподов: Може би това не е действителното класиране, с тези 2 точки
Десподов: Може би това не е действителното класиране, с тези 2 точки

Ето още какво сподели

Кърстаич непосредствено атакува и БФС и Борислав Михайлов с думите " Аз ли би трябвало да им изкарвам паспортите? ".

Сърбинът откри няколко играчи с български генезис, на които обаче им би трябвало паспорт. БФС мота Лукас Петков съвсем година.

В същото време се подписват документи на клубните тимове като Лудогорец и Левски, че даден чужденец е необходим на националния тим и паспортите се вадят в границите на няколко месеца.

Това е цялостна машинация, тъй като съгласно разпоредбите на ФИФА футболистът би трябвало да има 5 години в родното състезание. Всичко се прави, с цел да му се вдигне цената, тъй като е с европейски паспорт и не заема място за чужденец както у нас, по този начин и в другите страни от ЕС
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР