Младежката организация на Политическа партия ГЕРБ в Пловдив посети Клуба

...
Младежката организация на Политическа партия ГЕРБ в Пловдив посети Клуба
Коментари Харесай

В навечерието на празниците МГЕРБ гостува на социален клуб в Пловдив

Младежката организация на Политическа партия ГЕРБ в Пловдив посети Клуба на инвалида за обществени контакти на сляпо-глухите и интеграция на хората с увреждания на коледното им празненство. По традиция Младежи ГЕРБ всяка година посещават хората с увреждания преди светлите Великденски празници, тази година благотворителната самодейност се осъществя и преди Коледа.

Момчетата и девойките от МГЕРБ зарадваха хората с коледни пакети, готови особено за всеки един от тях и пожелания за по-успешна и позитивна 2019-та година.

Пожелаваме Ви радостни празници, доста топлота и уют в фамилиите. Не забравяйте, че в наше лице имате другари, на които постоянно може да разчитате, съобщи Мирослав Тенев от управлението на МГЕРБ Пловдив.

От Клуба на инвалида за обществени контакти на сляпо-глухите и интеграция на хората с увреждания към Община Пловдив поздравиха младежите със следният признателен адрес: " Понякога личната ни светлина угасва и бива разпалена от искрата на някой различен. Всеки от нас има причина да изпитва голяма признателност към тези, които са ни върнали пламъка. Благодарим Ви за искрата! “
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР