Младежката организация на ГЕРБ-Враца стартира нова инициатива за превенция на

...
Младежката организация на ГЕРБ-Враца стартира нова инициатива за превенция на
Коментари Харесай

МГЕРБ-Враца с нова хуманна инициатива за превенция на здравето на възрастните /снимки/

Младежката организация на ГЕРБ-Враца започва нова самодейност за предварителна защита на здравето на възрастните хора, научи BulNews. Проявата срещна поддръжка и в лицето на кмета на регионалния град Калин Каменов. 
Причината за следващата самодейността на МГЕРБ са огромният брой инсулти измежду възрастните хора, които са подбудени от все по-чести хипертонични рецесии.
Новото начинание на младежката организация бе оповестена през вчерашния ден на особено празненство в пенсионерски клуб „ Здравец “ във Враца. На празника участваха както негови членове, по този начин и възрастни хора от Алтимир и Видин.
Към тържеството се причислиха кметът на града под Околчица Калин Каменов, регионалният координатор на МГЕРБ Мартин Харизанов, както и представители на структурата в лицето на Владимир Тодоров, футболистът на „ Ботев “ /Враца/ Мартин Кавдански, Петър Коцев и Любима Тодорова.
Младежите от ГЕРБ-Враца са отделили част от средствата си за членски импорт, както и персонални такива. С тях те ще обезпечат електронни апарати за кръвно налягане за всички пенсионерски клубове на територията на региона. Към момента не във всяко обитаемо място възрастните разполагат с подобен апарат, а тези, в които има, са остарели, което води до погрешно премерване.
Мартин Харизанов и младежите от ГЕРБ-Враца бяха посрещнати от ръководителя на пенсионерския клуб Иван Савчев. От своя страна те изненадаха възрастните хора с шампанско, както и с огромна торта с благ надпис, направена особено за тържеството през днешния ден. От МГЕРБ зарадваха бабите и дядовците от пенсионерски клуб „ Здравец “ и с екскурзия до Троян, за която към този момент са обезпечени нужните средства.
Припомняме, че идеята, която са подели младежите, започва преди 2 години. Ежемесечно те посещават разнообразни пенсионерски клубове в региона и оказват цялостно подпомагане постоянно и за всичко, от което хората имат потребност.
Областният координатор на МГЕРБ-Враца, както и неговите съпартийци, са подготвили нови начинания към другите групи от обществото, които напълно скоро ще бъдат обявени и осъществени, както и всичко досега.
Ако желаете да подкрепите един млад и деятелен човек в лицето на Мартин Харизанов, който неуморно и безупречно през последните години осъществя всичко, с което се захване, може да го извършите с бюлетина №24 и преференция 102 на изборите за Народни представители на 2 октомври.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР