Младежката организация на Да, България организира нова нетрадиционна протестна акция

...
Младежката организация на Да, България организира нова нетрадиционна протестна акция
Коментари Харесай

На кафе с Пеевски - нова протестна акция

Младежката организация на " Да, България " провежда нова нетрадиционна протестна акция след всеобщото вървене на плаж край летните сараи на Доган в парка " Росенец " в събота.

Този път тя ще е в София, и е под надпис " Масово пиянство на кафе с медийния магнат Делян Пеевски ". Насрочена е за на следващия ден, от 8:00 ч., пред хотел " Берлин ", в столичния квартал " Бояна ".  " Както знаете, в хотел " Берлин " Пеевски неведнъж е привиквал министри, политици и магистрати на секрети срещи. Смята се също и че точно там е и неговата " щаб-квартира ", посочват уредниците на събитието.

Те прибавят, че щом Пеевски не върви на работа, те ще идат при него. Пеевски е депутат, само че за последните три години е ходил в Народното събрание към 4 пъти.

Утре е и денят, в който БСП внася следващ избор на съмнение против държавното управление за корупцията. На брифинг преди два дни, партийният водач Корнелия Нинова прикани всички, които желаят смяна, да се съберат пред Народното събрание в този ден " спокойно, умерено и без ексцесии. "
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР