Младежът, който беше задържан в края на февруари, обжалва решението

...
Младежът, който беше задържан в края на февруари, обжалва решението
Коментари Харесай

Вижте До Къде Се Докараха! Ето Как Се Опитват Да Отърват Обвиняемия За Убийството На Георги!

Младежът, който беше арестуван в края на февруари, апелира решението на Градския съд, който към този момент му наложи най-тежката мярка за неотклонение - " задържане под стража ".

Решението на съда е дефинитивно и следва делото да стартира всъщност.

По време на едночасовото съвещание обаче съдът направи забележки на адвокатката на Матев за погрешно комуникиране с прокуратурата в залата и правосъдния състав, заяви bTV.

Разследването е завършило, само че обвиняването не може да реализира контакт със отбраната на Матев, с цел да му предяви материалите. Така делото не може да влезе в съда.

По време на предходното съвещание на съда прокурорът посочи, че след убийството младежът е трансформирал външния си тип и е изтрил е всички свои фотоси в интернет. Освен това клетка на мобилен оператор е засякла телефона му в 11:42 часа до мястото, където бе погубен ученикът, а самото закононарушение е осъществено в 11:43 часа.

Обвинението посочи още, че съдебно-медицинската експертиза е посочила, че Георги не е умрял незабавно, изпитвал е обилни болки и е осъзнавал претърпяния смут.

Ако бъде наказан, след редукцията, планувана в закона за малолетни, какъвто той е бил към 2015 година, Матев може да получи от 5 до 12 години и отнемане от независимост.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР